max93 Odesláno Květen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Zdravím všechny, nejdřív bych se chtěl omluvit, jestli to tu už někde je, ale jsem teď rozhozenej a nasranej, takže jsem možná něco přehlídl. Sestra přítelkyně nám hlídala byt a to včetně mého Playstationu, na kterém běželo CFW Rogero 4.55. Přijdu domů, zapnu Playstation a neobjevují se mi zálohy. Kouknu na system info a málem mě trefí šlak - updatovala na 4.70 Proto bych byl rád, za každé možné řešení. Je možný jednoduchý downgrade? Předem všem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2016 Downgrade bez rozebrani konzole a specialniho postupu neni mozny. Jedine se obratit na nejakeho zdejsiho odbornika co dela downgrade, mrkni do sekce bazar. Je tu i druhe reseni, prestat byt pirat a hry si zacit kupovat, na ps3 jsou uz za par korun :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.