sklo Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2008 Ahoj, mam ze ps3 storu stazenych nekolik demoverzi, ale nedari se mi je instalovat- pise mi to error a couldnt execute. Mate nekdo podobnou zkusenost a vite, jak to odstranit? Rad bych si ty hry vyzkousel, nez si je koupim. podarilo se uz nekomu nakou hru cracknout? dik a ahoj sklo marek_2080: upraven nazev topicu Citovat
0 Lukan Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2008 Tak stahovani z PS store ume vpoho a instalace je lehka najedes na Games a na stazenou hru das krizek pokud ti to teda nejde jak zde pises tak najed na stazenou hru zmackni trojuhelnik a DELETED a zkus stahnout znova neni mozny aby ti to neslo ;) Me se to jeste nestalo ... Citovat
0 GameEs Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2008 Nemáš plnej HDD ? :D EDIT: Určitě by to vyřešilo naformátování HDD.. Citovat
0 sklo Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 to nehrozi, ze bych mel plnej HD. porad preinstalovavam dema a furt nic. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Skuz naformatvat hdd , ja uz stahl hafo dem a ani u jednoho se mi to nestalo Citovat
Otázka
sklo
Ahoj,
mam ze ps3 storu stazenych nekolik demoverzi, ale nedari se mi je instalovat- pise mi to error a couldnt execute.
Mate nekdo podobnou zkusenost a vite, jak to odstranit? Rad bych si ty hry vyzkousel, nez si je koupim.
podarilo se uz nekomu nakou hru cracknout?
dik a ahoj
sklo
marek_2080: upraven nazev topicu
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.