sklo Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Ahoj, mam ze ps3 storu stazenych nekolik demoverzi, ale nedari se mi je instalovat- pise mi to error a couldnt execute. Mate nekdo podobnou zkusenost a vite, jak to odstranit? Rad bych si ty hry vyzkousel, nez si je koupim. podarilo se uz nekomu nakou hru cracknout? dik a ahoj sklo marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Tak stahovani z PS store ume vpoho a instalace je lehka najedes na Games a na stazenou hru das krizek pokud ti to teda nejde jak zde pises tak najed na stazenou hru zmackni trojuhelnik a DELETED a zkus stahnout znova neni mozny aby ti to neslo ;) Me se to jeste nestalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Nemáš plnej HDD ? :D EDIT: Určitě by to vyřešilo naformátování HDD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sklo Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 to nehrozi, ze bych mel plnej HD. porad preinstalovavam dema a furt nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 9, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Skuz naformatvat hdd , ja uz stahl hafo dem a ani u jednoho se mi to nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sklo
Ahoj,
mam ze ps3 storu stazenych nekolik demoverzi, ale nedari se mi je instalovat- pise mi to error a couldnt execute.
Mate nekdo podobnou zkusenost a vite, jak to odstranit? Rad bych si ty hry vyzkousel, nez si je koupim.
podarilo se uz nekomu nakou hru cracknout?
dik a ahoj
sklo
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.