lostkojot Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 zdar pařani, nemáte někdo informaci, že by mělo být pokračování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 zadny ofiko info neni ale tak nejak se s tim pokracovanim pocita navic kdyz hra vznikala registrovali si ochrane znamky na TLOU 1 ,2 i 3 myslim ze pocitaj s tim ze by to mela byt trilogie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Oficiálně není nic. Náznaky se objevují delší dobu (např. bývalý vývojář z Naughty dog měl v životopisu uvedeno, že dělal nějaké modely do TLOU 2), ale vývojáři to vysvětlili tím, že po dokončení U4 vytvořili prototypy 3 her a rozhodovali se, do které půjdou. Jedním z těch prototypů bylo i TLOU 2, mám takový dojem že tam měli i nějakou scifi hru, do čeho nakonec šli se ještě nějakou chvíli nedovíme. Tyto informace berte s rezervou, četl jsem to někde pár týdnů zpět a nechce se mi dohledávat zdroje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Dost bych se divil, kdyby jejich další hra byla něco jinýho, než TLOU2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.