Guest Anonymous Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 chtel jsem se zeptat, jestli s eplanuje, nebo uz dokonce vyslo Gran Turismo na PSP, pze je to jednoznacne nejlepsi zavodni hra vsech dob :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 Pokud vim tak by melo byt na konci tohodle roku, mozna i pozdejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 chtel jsem se zeptat, jestli s eplanuje, nebo uz dokonce vyslo Gran Turismo na PSP, pze je to jednoznacne nejlepsi zavodni hra vsech dob :Dsnad by měla vyjít v první polovině příštího roku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 Ja jsem zase cetl ze je pro firmu vyvojejici Gran Turismo prednejsi udelat tuto hru nejdriv na Ps3 a potom teprve na Psp. Tudiz pozastavila vyvoj a bude pokracovat az po vydani na Ps3. Takze to bude asi jeste chvili trvat :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 a to pritom mala byt prva hra na pspcko, ked bolo niekde pred vydanim pspcko, vzdy pritom bol aj obrazok gran turisma, ale asi maju japoncici nejaky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2006 Me to mrzi,kdyz jsem si kupoval Psp tak jsem se tesil ze si hned koupim Gt ale bohuzel.Jednou snad vyjde :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.