BioToXx_ Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Zdravím zeptám se tu vás co jste PC GURU.... Potřebuju jednorazově převést asi 33 videí (nikdy už to nebudu převádět, měl jsem špatně nastavenou kameru) bez ztráty kvality.... Videa mám točená ve FULL HD a rád bych je dostal do MP4 právě bez toho aby se z nich stalo něco nekoukatelného. Poradí někdo nástroj jak to udělat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 normalne stahni soft co to umi a preved koncovky....video zustane stejny asi....nic jinyho s tim asi nevykoumas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BioToXx_
Zdravím zeptám se tu vás co jste PC GURU....
Potřebuju jednorazově převést asi 33 videí (nikdy už to nebudu převádět, měl jsem špatně nastavenou kameru) bez ztráty kvality....
Videa mám točená ve FULL HD a rád bych je dostal do MP4 právě bez toho aby se z nich stalo něco nekoukatelného.
Poradí někdo nástroj jak to udělat ?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.