stinger Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 prosim pomozte pude mi neco jako sou napr. themes na firmware 3.71 vim ze do themes ale jestli de treba fotit v psp napiste to sem diky:idea::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 nejde fotit,musis mi t GO!CAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stinger Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 ha a to je co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 dej google.cz nebo .com a koukni se je to kamera ,pres usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stinger Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 jo ale tohle ja nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stinger Odesláno Leden 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 a de tam teda jeste neco nejakej programek?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FireTuning2 Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Ty asi myslis screenshoty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 a de tam teda jeste neco nejakej programek?? to řekni zrovna..:dozey: no v PSP tutorialech je na to přímo Topic kde stahneš plugin kterým můžeš screenovat obrazovku ( je tam i navod)...nejdřív se podívej :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 no ja bych si nejdriv uvedomil ze mas vlastne origo fw teda co sem z toho pochopil ja..takze bych ti doporucil dve veci topic pro zacatecniky a mapu flasheru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stinger
prosim pomozte pude mi neco jako sou napr. themes na firmware 3.71 vim ze do themes ale jestli de treba fotit v psp napiste to sem diky:idea::bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts