nonevim Odesláno Červen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 dobry den tak nejak nesikovne jsem je vzal za usi ze se mi od tech stribrnej kolecek ulomilo a vysi mi to na dratkack co muslite nebude oprava drassi nez nova sluchatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 Dej to na reklamaci, mozna ti to sony uzna jako vadu materialu. Tyhle sluchatka se dost lamou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nonevim Odesláno Červen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 jenze ja to mam z eshopu na slovensku samo ze doklady sem vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nonevim
dobry den tak nejak nesikovne jsem je vzal za usi ze se mi od tech stribrnej kolecek ulomilo a vysi mi to na dratkack co muslite nebude oprava drassi nez nova sluchatka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.