Arcane Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 cus chci se zeptat proc nejde podslozka v podslozce. dejem tomu ze do MUSIC jsem si dal slozku Linkin park. tam tobylo myslim videt ale kdyz jsem si pakdal dalsi dve slozky dovnitr jako nazvy alb tak nebyly videt. proc a jde to nejak zprovoznit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Nejde :D. Jestli ti na to tolik záleží, tak stáhni nějakej hombrew MP3 přehrávač, je jich hodně ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 treba lightmp3 ti vydrzi prehravat az 11hodin,mp3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tohle je napsano v manualu ze to nepujde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 to bych taky podal jako namet na upravu do dalsiho noveho FW,,, pridavaji kraviny, ale clovek si pritom nemuze ani udelat NAZEV SKUPINY/NAZEV ALBA.. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 jj jak rika anonymous...tohle by se rozhodne hodilo.spolu s moznosti tvorit si vlastni playlist za pochodu by to myslim dost obohatilo moznosti prehravani muziky v psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 to bych taky podal jako namet na upravu do dalsiho noveho FW,,, pridavaji kraviny, ale clovek si pritom nemuze ani udelat NAZEV SKUPINY/NAZEV ALBA.. :Ppresne tohle bych vyuzil daleko vic, udelat si playlist a mit moznost vedet jaky album to je nez mit nejaky japonsky radio ktery 80% sveta nevyuzije :? i mobil umí podsložky a playlisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 presne tohle bych vyuzil daleko vic, udelat si playlist a mit moznost vedet jaky album to je nez mit nejaky japonsky radio ktery 80% sveta nevyuzije :? i mobil umí podsložky a playlisty...jestli chceš podsložky a vytváření playlistů tak jak už tu zaznělo lightmp3,velmi dobrej přehrávač kterej je hlavně dělanej aby ušetřil co nejvíc baterii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 jestli chceš podsložky a vytváření playlistů tak jak už tu zaznělo lightmp3,velmi dobrej přehrávač kterej je hlavně dělanej aby ušetřil co nejvíc baterii no jo, jenže pokud máš kvalitní sluchátka tak se to nedá poslouchat, ten program podtaktovava procesor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 no jo, jenže pokud máš kvalitní sluchátka tak se to nedá poslouchat, ten program podtaktovava procesor. Ehm....ty potřebuješ procesor na plnej výkon? Na hudbu? No to teda :) v tom případě doufám že muj Mp3 přehrávač neni podtaktovanej :D:D Prober se kámo, to neni procesorem. :lol::lol: A já tedy vůbec problémy s LightMP3 nemám, stejná kvalita jako všechno.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Ehm....ty potřebuješ procesor na plnej výkon? Na hudbu? No to teda :)v tom případě doufám že muj Mp3 přehrávač neni podtaktovanej :D:D Prober se kámo, to neni procesorem. :lol::lol: A já tedy vůbec problémy s LightMP3 nemám, stejná kvalita jako všechno.:? hmm, když máš kvalitní sluchátka tak je to znatelnej rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 měli sme to jednou zapojený na 5.1 bednách na plný koule a procesor sem měl kolem 70hz a nikdo z celý party lidí si nestěžoval že by se to nedalo poslouchat,bylo to uplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 měli sme to jednou zapojený na 5.1 bednách na plný koule a procesor sem měl kolem 70hz a nikdo z celý party lidí si nestěžoval že by se to nedalo poslouchat,bylo to uplně normální hej tak si tam připoj koss porta pro a určitě poznáš rozdíl mezi xmb a timdle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tak si asi neumíš ten lightmp3 nastavit,koukám že jako jedinýmu ti to hraje blbě,konec OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tak si asi neumíš ten lightmp3 nastavit,koukám že jako jedinýmu ti to hraje blbě,konec OT hochu blbe mu to nehraje jako jedinymu, hrabal jsem se poradne v lightmp3 a pres klasicka sluchatka za 200Kc, aneb smejdy, nebo pokud mas zkazenej sluch, tak se to poslouchat da, ale jakmile jsem k tomu pripojil Koss Porta Pro, tak ej ten zvuk nehorazne plochej.. Proste kvalita priserna, pres media engine (rikam ti ze jsem se v tom fakt hrabal :D ) je to jeste horsi.. Je to tim podtaktovanim, ale i programem, zkusel jsem tam tu fq zvysit a stejne strasny.. .. rikam tenhle program sjem pouzival do te doby, co jsem pouzival sluchatka z value/sluchatka koss za 200Kc, tam jsem rozdil nepoznal, tak jsem si myslel ze je to nej app.. k vanocum jsem dostal porty a musim rict ze se to fakt neda v tom poslouchat, pokud mas porty a nepoznas rozdil, tak ty mp3 jsou bud v malym bitrate (kolem 32kbit), anebo mas proste spatnej sluch, jinak neni mozny aby jsi to neslysel.. ^^ tohle plati i pro k3vadros, asi nemas lepsi sluchatka, jinak by jsi tuhle hovadinu netvrdil DOST OT! ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Arcane
cus chci se zeptat proc nejde podslozka v podslozce. dejem tomu ze do MUSIC jsem si dal slozku Linkin park. tam tobylo myslim videt ale kdyz jsem si pakdal dalsi dve slozky dovnitr jako nazvy alb tak nebyly videt. proc a jde to nejak zprovoznit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts