Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

podsložka v music

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
presne tohle bych vyuzil daleko vic, udelat si playlist a mit moznost vedet jaky album to je nez mit nejaky japonsky radio ktery 80% sveta nevyuzije :? i mobil umí podsložky a playlisty...
jestli chceš podsložky a vytváření playlistů tak jak už tu zaznělo lightmp3,velmi dobrej přehrávač kterej je hlavně dělanej aby ušetřil co nejvíc baterii
  • 0
Odesláno
no jo, jenže pokud máš kvalitní sluchátka tak se to nedá poslouchat, ten program podtaktovava procesor.

Ehm....ty potřebuješ procesor na plnej výkon? Na hudbu? No to teda :)

v tom případě doufám že muj Mp3 přehrávač neni podtaktovanej :D:D

Prober se kámo, to neni procesorem. :lol::lol:

A já tedy vůbec problémy s LightMP3 nemám, stejná kvalita jako všechno.:?

• 0
Odesláno
Ehm....ty potřebuješ procesor na plnej výkon? Na hudbu? No to teda :)

v tom případě doufám že muj Mp3 přehrávač neni podtaktovanej :D:D

Prober se kámo, to neni procesorem. :lol::lol:

A já tedy vůbec problémy s LightMP3 nemám, stejná kvalita jako všechno.:?

hmm, když máš kvalitní sluchátka tak je to znatelnej rozdíl

• 0
Odesláno
tak si asi neumíš ten lightmp3 nastavit,koukám že jako jedinýmu ti to hraje blbě,konec OT

hochu blbe mu to nehraje jako jedinymu, hrabal jsem se poradne v lightmp3 a pres klasicka sluchatka za 200Kc, aneb smejdy, nebo pokud mas zkazenej sluch, tak se to poslouchat da, ale jakmile jsem k tomu pripojil Koss Porta Pro, tak ej ten zvuk nehorazne plochej.. Proste kvalita priserna, pres media engine (rikam ti ze jsem se v tom fakt hrabal :D ) je to jeste horsi.. Je to tim podtaktovanim, ale i programem, zkusel jsem tam tu fq zvysit a stejne strasny..

.. rikam tenhle program sjem pouzival do te doby, co jsem pouzival sluchatka z value/sluchatka koss za 200Kc, tam jsem rozdil nepoznal, tak jsem si myslel ze je to nej app.. k vanocum jsem dostal porty a musim rict ze se to fakt neda v tom poslouchat, pokud mas porty a nepoznas rozdil, tak ty mp3 jsou bud v malym bitrate (kolem 32kbit), anebo mas proste spatnej sluch, jinak neni mozny aby jsi to neslysel..

^^ tohle plati i pro k3vadros, asi nemas lepsi sluchatka, jinak by jsi tuhle hovadinu netvrdil

DOST OT! ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu