lukasssz Odesláno Červen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 Zdravím, prosím o radu...nejde mi za nic přihlásit do PS Store, zkoušel jsem to doma na PC, v práci...nic Píše mi to tuhle hlášku [h=1]Access Denied[/h] You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. Reference #18.8d055368.1465238244.15d54087 i jsem se teď stěhoval, takže jiná IP a pořád to samé, stránka Store se mi načte, ale už se nepřihlásim a při kliknutí na nějakou hru a přesměrování do obchodu -> Site not available Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Červen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2016 Volej podporu,nejsi prvni.Kamarad to resil take,nakonec pomohla zmena ip adresy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Červen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Díky za radu, jak jsem ale psal, zkoušel jsem to v podstatě na třech adresách a nic (původní byt, nový byt - nové město, práce - třetí město)...jediné co, tak to šlo z mobilu, ale zkusím to...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 A smazat cookies v prohlížeči jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Červen 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2016 To jsem zkoušel taky, nic...pak jsem to dva dny nezkoušel a zase to jde normálně..tak já nevím, asi důležitý, že to fungeje, ale proč a jak...kdo ví, nicméně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyller42 Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 V 6. 6. 2016 at 20:43, lukasssz napsal: Zdravím, prosím o radu...nejde mi za nic přihlásit do PS Store, zkoušel jsem to doma na PC, v práci...nic Píše mi to tuhle hlášku [h=1]Access Denied[/h] You don't have permission to access "http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. Reference #18.8d055368.1465238244.15d54087 i jsem se teď stěhoval, takže jiná IP a pořád to samé, stránka Store se mi načte, ale už se nepřihlásim a při kliknutí na nějakou hru a přesměrování do obchodu -> Site not available cau ja mam uplne stejny problem s prihlasenim jak ty porad ma padaji servry jak hraju a pise mi to chybu kdyz se chci prihlasit nechapu proc nejde mi to prihlaseni ani na strance pise mi to http://auth.api.sonyentertainmentnetwork.com/2.0/oauth/authorize?" on this server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasssz Odesláno Listopad 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Požádat poskytovale o změnu na veřejnou IP adresu...u mě nic jiného nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.