vortex1468621168 Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 ja to na svem PSP nemam to znamena ze to normalni neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wartryton Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 njn neni to normalni dej reklamaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Pošli foto ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 neni to opotrebenim pixelu????ja nvm ptam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 OMG vy tomu teda rozumite.. zozy ty neprekvapis, zase jsi se probudil a zaroven jsi zaspamoval nekolik topicu kecama :D :roll: JE TO TIM ZE JE STARSIHO DATA VYROBY, TO BYLY DISPLEJE OD JINYHO VYROBCE - TOSHIBA - dnes jsou jiz od jineho, takze jsou svetlejsi... .. mam take starsi PSP a taky je to vyblite.. je to normalni! LOL reklamace_? Ti to neuznaj na 9999% neni to totiz vada ani chyba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni? no co jsem porovnaval tak starsi pspcka jsou vice barevnejsi (vid anonymous... ;)...) tzn ze ruzne verze (podle data) maji ruzne displaye ;)...nvm jestli lepsi akorat u starscih proste vypadji lepe!!!:psp:.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vortex1468621168
Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts