vortex1468621168 Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni?
0 conny Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 ja to na svem PSP nemam to znamena ze to normalni neni
0 Wartryton Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 njn neni to normalni dej reklamaci
0 zozy Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 neni to opotrebenim pixelu????ja nvm ptam se.
0 Anonymous_ Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 OMG vy tomu teda rozumite.. zozy ty neprekvapis, zase jsi se probudil a zaroven jsi zaspamoval nekolik topicu kecama :D :roll: JE TO TIM ZE JE STARSIHO DATA VYROBY, TO BYLY DISPLEJE OD JINYHO VYROBCE - TOSHIBA - dnes jsou jiz od jineho, takze jsou svetlejsi... .. mam take starsi PSP a taky je to vyblite.. je to normalni! LOL reklamace_? Ti to neuznaj na 9999% neni to totiz vada ani chyba..
0 Ski Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2008 Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni? no co jsem porovnaval tak starsi pspcka jsou vice barevnejsi (vid anonymous... ;)...) tzn ze ruzne verze (podle data) maji ruzne displaye ;)...nvm jestli lepsi akorat u starscih proste vypadji lepe!!!:psp:....
Otázka
vortex1468621168
Mam bile PSP fat (asi starsiho data vyroby) a zda se mi ze pri min. podsviceni ma displej takove "vyblite" barvy do zlutozelena - je to normalni?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts