Hoongoon Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Zdravím Mám možnost koupit PS4 TLOU Bundle - CUH1116 revizi a chci se zeptat zdali jsou větráky tak hlučný jako na některejch YT videjích nebo je to jen konkrétní vada. Díky Hg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Já mám doma CUH-1116, na prodejně mám CUH-1216 a ta na prodejně řve někdy ještě více, než ta starší revize, co mám doma. Toť můj názor, jinak to, co je na youtube je dle mě vada kusu u každého videa, včera si PS trošku fouklo když se zapnulo, ale to bylo dost možná z toho, že ho zase máti shodila a možná se tam zase něco pohnulo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 přesně jak píše krůta mám 1116 a uplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Mám 1116 a není to v pohodě. Chci koupit 1216B ale třeba by to bylo ještě horší. Prodávám svoji PS4 ale nikdo to nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 tomáš vždyt to máš v popisku nafocené a vypsané tak to vypadá že si pyšný majitel a píšeš toto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Mel jsem vsechny verze a nejlepsi je ta nejnovejsi CUH-1216. Nevyhoda je, ze topi vic nez ty ostatni, ale je nejtissi. Kazdopadne kdyz hraju par hodin zaklinace a mam tu v pokoji horko, tak si taky zahuci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hoongoon
Zdravím
Mám možnost koupit PS4 TLOU Bundle - CUH1116 revizi a chci se zeptat zdali jsou větráky tak hlučný jako na některejch YT videjích nebo je to jen konkrétní vada.
Díky
Hg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.