CFbot Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Nedivil bych se, kdyby se v nabídkách poskytovatelů objevilo “připojení k internetu věcí za 59 Kč měsíčně”. A už vůbec bych se nedivil, kdyby si ho někdo pořídil. Přišla mi minulý týden tisková zpráva, která hojně operovala s pojmy jako „zařízení, které využívá Internet věcí“ a podobně. Až jsem z toho nabyl dojmu, že kromě internetu ještě někde kousek vedle něj existuje Internet věcí, a zatímco třeba smartphone se připojuje k normálnímu internetu, lednička se připojuje k tomu od těch věcí. Tuhle úvahu podpořilo i dělení „připojených zařízení“ na ty, co „využívají Internet věcí“, a na ty „ostatní“. Nebyl jsem z toho moc moudrý, ale to asi ani ten, kdo to psal. Hlavní bylo, že jich bude 28 miliard do roku 2021! Čeho? To je jedno, v tiskové zprávě to velké číslo vypadalo dobře, tak to tam dali. Víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.