Thor841 Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Zdravím přátelé. Prosím o radu. Měl jsem od kamaráda půjčené NHL16 a aby jsme mohli hrát spolu, zakoupil jsem ho ve store. Platba se odečetla, ale po spuštění to po mě chce DVD. Co se děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 Ty totiz s nejvetsi pravdepodobnosti spoustis porad to kamaradovu nainstalovanou verzi. Smaz ji a stahni ze store to zakoupenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Červen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Ono je problém ze v PS je stále účet bývalého majitele + můj který nejde vymazat. Ještě se zeptám, pokud resetnu HDD, zakoupené hry stáhnu znovu i se Save? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2016 Co ma mazani hry spolecne s mazanim uctu ? Kazdy ucet jde smazat. Proc tam mas porad ucet toho byvaleho majitele ? Jestli ces smazat HDD, tak si savy musis zalohovat bud na flashku nebo pokud mas PS+, tak si je muzes zalohovat na SONY uloziste. Jestli mas nejake stazene hry pres ucet byvaleho majitele a neznas jeho prihlasovaci udaje, tak o ne logicky prijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.