killer23 Odesláno Říjen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 prosiiim potřebuju pomoct mám devhook 0.45 fw 1.50 nastavim devhook všechno mám už jsem hrál iso hry např Midnight club 3 stáhnul jsem king konga nahraju do složky x:/ISO a prostě nejde spustit načtu devhook najedu na UMD select dám tam toho king konga a naskoči to sony interactvie a kousne se celý PSP neví někdo čím to je???? :( :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 děkuju všem co jsem napíšou a pomůžou mi chci si tu hru moc zahrýt mám ji na PC ale chci ji mít v PSP pomoooooc:'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Říjen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 prosiiim potřebuju pomoct mám devhook 0.45 fw 1.50 nastavim devhook všechno mám už jsem hrál iso hry např Midnight club 3 stáhnul jsem king konga nahraju do složky x:/ISO a prostě nejde spustit načtu devhook najedu na UMD select dám tam toho king konga a naskoči to sony interactvie a kousne se celý PSP neví někdo čím to je???? :( :cry: ....to vypada na spatne ISO. Sezen si jiny zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 Niektore hry nechcu FW 2.71 (neviem preco napr. Loco Roco) skus dat FW 2.60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Říjen 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 Niektore hry nechcu FW 2.71 (neviem preco napr. Loco Roco) skus dat FW 2.60 myslim ze psal ze ma 0.45, tam je prave tusim 2.60,nee? Ale mozna se mi to plete s tou veri 0.46, kde je origos 2.71. Ja bych to tipnul na to bad ISO. Ja ho cirou nahodou ted taham z PSPiso od unclekrakera, tak uvidime zda to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 zkusim ten FW 2.60 a když to nepůjde pošlete mi někdo odkaz na toho king konga pls já si to chci zahrát:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 a nemáte pls někdo nějakej dobrej devhook v kterym šlape úplně všechno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Říjen 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2006 tak je to špatný iso musim někde stáhnout jiný ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.