Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nokia znalec

*Dave*

Recommended Posts

pokud mas na vyber z techto dvou, je to jasny N73.. chytrej telef. se Symbianem a lepsi vybavou.. - pokud ti nejde jen o stylovku a aby jsi byl IN ;)

.. pokud budes mit na vyber, tak vzdy ber mobil s OS (Symbian/Linux/WM) - je to k nezaplaceni.. - muzes mit otevrene zpravy a pritom poslouchat mp3, muzes nekomu neco posilat a zaroven fotit etc.. a tech programu, ktere jsou nespocetne rychlejsi a lepsi nez v Jave.. Sdilena pamet, zadne omezeni, proste plnohodntnej mobil ;)

^^ vim o cem mluvim, mel jsem starej Siemens S6, S6 power, Alcatel one touch, alcatel dual band, n-gage, 9500.. v domacnosti mame jeste siemens c65 (nebo jak je to oznaceni), Siemens CF52 (taky nvm..) a SE K700i, muzu ti rict, ze ty nokie s OS (ngage, 9500), jsou nejlepsi a zadnej z jinejch se jim nevyrovna ;) - ze jmenovanych..

.. napr. muzes posilat vsechny sobory, zadny jak uchylny SE, ze nemuzou posilat ani Java etc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak pokud si technickej magor tak si kup N73, pokud hledíš na styl (podle mě lepší věc...slovo do pranice;) ) kupuj Classica i když to zrovna ta pravá stylovka neni. Jinak nevim, osobně jsem se dostal do stádia, kdy je pro mě telefon spíše věc na volání a psaní sms (a vystřídal jsem toho taky hodně) a ocenuju větší výdrž baterie a fungující budík (zdravím samsung :dozey: ) ... záleží na tobě, ale porovnáváš neporovnatelné....

zeptej se SEMRYHO, ten je v tomhel odborník :)

Odkaz ke komentáři

Take se chci pridat,pokud to DAVEovi nevadi.....mam ted NOKIA 6230 a telefon mam opravdu jen na volani a sms, fotak mam dobrej, mp3 mam PSP, jen proste potrebuji aby to bylo stejne male a bylo to rychle, ne jak N73! A hlavne male a velika vydrz. mesicne mi prijde pres 4000 sms. Prosim poradte...ddiky

Odkaz ke komentáři

N73 N73 N73 N73 N73!!!

Znám chlápka co jich měl 11 a tvrdí,že je to stejně nejlepší telefon (to už je i na trhu N95 8GB) a já mám druhou... Jsem maximálně spokojenej... Hudba,Filmy,Fotoaparát... Má dva repráky,takže hraje stereo!!! Prostě pecka!!! A za ty prachy? Jdi do toho!!!

Odkaz ke komentáři

N95:D:D:D tomu se říká král mobilů a je to pěknej shit... měl jsem ho doma snad měsíc a vůbec se mi nezalíbil, celkově těžkej, problémy s displayem, tlačítka strašně vržou, posouvání dispu ošoupe klávesku pod ním, display není nijak chráněn akorát zapuštěný, seká se všude kromě her a ani foťák není to co se o něm píše... doporučuji prvně si vyzkoušet na na vlastní kůži a poté koupit... kdyby mi 100 lidí doporučilo trabant tak ho taky neběžím koupit do prvního obchodu...

Odkaz ke komentáři

N95:D:D:D tomu se říká král mobilů a je to pěknej shit... měl jsem ho doma snad měsíc a vůbec se mi nezalíbil, celkově těžkej, problémy s displayem, tlačítka strašně vržou, posouvání dispu ošoupe klávesku pod ním, display není nijak chráněn akorát zapuštěný, seká se všude kromě her a ani foťák není to co se o něm píše... doporučuji prvně si vyzkoušet na na vlastní kůži a poté koupit... kdyby mi 100 lidí doporučilo trabant tak ho taky neběžím koupit do prvního obchodu...

moje řeč...otčín si ho koupil hned jak vyšel na trh (údajně protože byl nejlepší)..přišel mu..párkrát si s ním pohrál a jen na něj nadává. Jakože si zvykl, ale jinak by ho rozkřápal o zeď.. stačí když si ho vezmu do ruky...konstrukce se hýbe..tlačítka vržou..a když mírně stisknu vysouvací kloub tak v něm až prapodivně lupe...prostě čím lepší a dražší mobil, tím víc problémů...já mám v současné době N73 a jsem nadmíru spokojen...byl sice drahý, ale i po ročním používáním si jej nemůžu vynachválit. navic ale ted si jej může dovolit skoro každý smrtelník..ale beztak Nokia 5110 The Best Of!!! 4 EWER :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu