sensei Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 :-O WOW no tak to je dobra cena ja pamatuju kdyz stala MSD 1GB za 1300,- takze 2Gb muze stat tak do toho 1000 ??? no ja nevim, podivej se po nějakých eshopech...ale určo do 700,- seženeš 2GB...;) EDIT: Přikládám link.. http://www.mobilkuryr.cz/pametove-karty/mini-sd-2gb.html Tady máš ještě na ultra speed, ta stoji 720,- http://mobily.x-store.cz/pametkarta-sandisk-mini-sd-2gb-ultra-ii/detail.aspx Citovat
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 MiniSD... Bere to max. 2GB a nejlevější od Kingston za 463Kč. Citovat
*Dave* Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 hele a ta music edition je v cem lepsi ?? me se libi upe moc :D Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Co takhle Nokia 5610 Express Music má jí ségra a je to lsušný.Jinak šel bych do iPhonu,nebo Nokia N95 pokud máš prachy a hlavně nekupuj Sony Ericson. Ale stačí Nokia Nkové řady a nebo nějaký PDA :) Citovat
marek_2080 Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Music edition vs. obyc. n73: ME - 2 nova schemata, tlacitko pro rychly spusteni hudby(delsi stisk - spusteni radia; u obyc se ti objevi menu pro rychly spusteni vybranych aplikaci) pokud koupis obyc n73, muzes ji snadno preflashovat na ME Citovat
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 hele a ta music edition je v cem lepsi ?? me se libi upe moc :D Nedávno jsem si N73 kupoval a stavil jsem se i v NOKIA prodejně a tam mi to ten typ rovnou vysvětloval. Takže Nokia N73 Music Edition (ME). Má novější FW než 60% jiných N73. Má jinou funkci pro tlačitko,které tě jinak vede do takového minimenu... A to,že když ho stiskneš,tak vlezeš do přehrávače a když ho podržíš,tak vlezeš do rádia. Potom má navíc 2GB paměťovou kartu a dálkový headset,který normálně stojí okolo 600 - 750Kč (dá se k němu pořipojit sluchátka 3,5mm Jack...) Jinak je vše stejné. Absolutně (kromě barvy)... NEJVĚTŠÍ BOREC NA N73 JSEM TU >>>JÁ<<< :) Citovat
*Dave* Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 tak a ted sem docela v prde*i jesi 5610 Express Music nebo N73 kua :-D Citovat
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 tak a ted sem docela v prde*i jesi 5610 Express Music nebo N73 kua :-D Máš ode mě PM... Poradim ti... :) Citovat
By Dawe Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Já bych taky řek n73 ale n95 taky neni k zahození Citovat
D4X Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 mate pravdu... N95 neni k zahozeni... je k rozdrceni pneumatickym kladivem:D kdybych si mel vybrat mezi tou 6510 ci co nebo N73 tak N jen proto ze ma symbian... Citovat
twigy Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Mam N73 ME. A jsem maximalne spokojenej. + fotak, symbian, - fotky nejdou ukladat do slozek jsou vsechny zaraz v galerii, ke kontaktum nelze pridavat sms vyzvaneni, telefon je trosku pomalejsi, Citovat
marek_2080 Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Mam N73 ME. A jsem maximalne spokojenej. + fotak, symbian, - fotky nejdou ukladat do slozek jsou vsechny zaraz v galerii, ke kontaktum nelze pridavat sms vyzvaneni, telefon je trosku pomalejsi, s galerii je to pravda, sms zvoneni pro kazdej kontakt jiny jsou aplikace ;) s poslednim fw se mi tel vubec pomalej nezda :) Citovat
Tommzs Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2008 Abych řekl pravdu tak Sony Ericcson S500i rulez:P A nebo jeho novější brácha.. nevím kodove označení, ale je stejný až na to, ž eje to walkman a ma funkce FITNESS :D . Pokud chces nokii tak N73 Citovat
kachnak Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2008 no tak ja sem prosel hodne telefony zacinal sem siemensy,pote nokie,pak samsung a pak sem najednou nemel telefon a potreboval sem neco za maly peniz a co umi hodne muziky :) tak sem si koupil SE w810i vysel me tak na 5000 a ted sem s nim spokojeny neni to spatny telefon..ale kdybych mel vic penez tak koupim jednoznacne N73 :) Citovat
ogami Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2008 ja doporucim htc stejne jako aha!, velmi pekny telefon s wm6, jedine co bych mu vytknul jsou obcas pomalejsi reakce, diky pomalejsimu procesoru. naopak se mi velmi zamlouva klavesnice, velmi pohodlne a rychle se na ni pise. fotak to ma slabsi, pouze 2mpix (ale kvuli fotaku si telefon neporizuju). pouzivam vic jako "notebook", na vzdalenou spravu linux serveru a adsl modemu, proste at sem kdekoli (wifi/gprs) muzu resit pozadavky uzivatelu a sefu ;) Citovat
Návštěvník Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2010 N73 N73 N73 N73 N73!!!Znám chlápka co jich měl 11 a tvrdí,že je to stejně nejlepší telefon (to už je i na trhu N95 8GB) a já mám druhou... Jsem maximálně spokojenej... Hudba,Filmy,Fotoaparát... Má dva repráky,takže hraje stereo!!! Prostě pecka!!! A za ty prachy? Jdi do toho!!! Zdravim,potreboval bych poradit,pac nevim jak u N73 music editon ukladat obrazky fotky a tak.Obzvlast pokud mi to nekdo posle pres bluetooth?Ulozi se mi to jako zprava a musim to pak treba po jednom ukladat a pak to slozite hledat na pametovce.Diky za kazdou radu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.