Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
:-O WOW no tak to je dobra cena ja pamatuju kdyz stala MSD 1GB za 1300,- takze 2Gb muze stat tak do toho 1000 ???

no ja nevim, podivej se po nějakých eshopech...ale určo do 700,- seženeš 2GB...;)

EDIT: Přikládám link.. http://www.mobilkuryr.cz/pametove-karty/mini-sd-2gb.html

Tady máš ještě na ultra speed, ta stoji 720,- http://mobily.x-store.cz/pametkarta-sandisk-mini-sd-2gb-ultra-ii/detail.aspx

Odesláno
hele a ta music edition je v cem lepsi ?? me se libi upe moc :D

Nedávno jsem si N73 kupoval a stavil jsem se i v NOKIA prodejně a tam mi to ten typ rovnou vysvětloval. Takže Nokia N73 Music Edition (ME). Má novější FW než 60% jiných N73. Má jinou funkci pro tlačitko,které tě jinak vede do takového minimenu... A to,že když ho stiskneš,tak vlezeš do přehrávače a když ho podržíš,tak vlezeš do rádia. Potom má navíc 2GB paměťovou kartu a dálkový headset,který normálně stojí okolo 600 - 750Kč (dá se k němu pořipojit sluchátka 3,5mm Jack...) Jinak je vše stejné. Absolutně (kromě barvy)... NEJVĚTŠÍ BOREC NA N73 JSEM TU >>><<< :)

Odesláno

1941.jpg

ja doporucim htc stejne jako aha!, velmi pekny telefon s wm6, jedine co bych mu vytknul jsou obcas pomalejsi reakce, diky pomalejsimu procesoru. naopak se mi velmi zamlouva klavesnice, velmi pohodlne a rychle se na ni pise. fotak to ma slabsi, pouze 2mpix (ale kvuli fotaku si telefon neporizuju). pouzivam vic jako "notebook", na vzdalenou spravu linux serveru a adsl modemu, proste at sem kdekoli (wifi/gprs) muzu resit pozadavky uzivatelu a sefu ;)

• 2 years later...
Návštěvník
Odesláno
N73 N73 N73 N73 N73!!!

Znám chlápka co jich měl 11 a tvrdí,že je to stejně nejlepší telefon (to už je i na trhu N95 8GB) a já mám druhou... Jsem maximálně spokojenej... Hudba,Filmy,Fotoaparát... Má dva repráky,takže hraje stereo!!! Prostě pecka!!! A za ty prachy? Jdi do toho!!!

Zdravim,potreboval bych poradit,pac nevim jak u N73 music editon ukladat obrazky fotky a tak.Obzvlast pokud mi to nekdo posle pres bluetooth?Ulozi se mi to jako zprava a musim to pak treba po jednom ukladat a pak to slozite hledat na pametovce.Diky za kazdou radu...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu