Hrb85 Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Ahoj jakou by jste mi doporučili střílečku? 3st chci The Division. ALe z 1st vůbec nevim, nebaví mě s tématem hororu nebo hry jako je doom. Call of duty se mi nelíbí. Koukal jsem na novej Battlefield ale očekávání mám velké takže mě spíš zklame. Co by jste mi doporučili na teď? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Zkus Wolfenstein: The New Order. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrb85 Odesláno Červen 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Kouknu jestli je demo a zkusim :-). Jinak The division jsem si rozmyslel četl jsem nějaký recenze libí se mi po grafické stránce ale hodně o ní píšou že je to spíše rpg a průměrná hra. Přitom mě ta grafika tak lákala :-D. Hrál jsem na Xboxu GOW a to bylo super škoda že něco takového není ani na ps4... Nebo je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Wolfenstein...Far Cry 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrb85 Odesláno Červen 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Far Cry jsem dohrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2016 Killzone 4 skus teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WeskerGuy Odesláno Červenec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2016 Wolf New Order je výbornej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.