midz Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Ahoj, jste někdo účastníkem Xbox preview programu? Nemůžete mi případně poslat invite? :) Případně díky za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Co vim, tak dostat se do tohoto programu je ted takrka nemozne- diky zpetnekompatibilite (a moznosti hrat tak tyto hry o neco driv) maji vic zajemcu nez kolik potrebuji. Tim te vsak nechci odradit, treba budes mit stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2016 Ja sem byl vylosovan hned druhy den po zapojeni nove koupene konzole. Pozvanku ti poslu, ale netusim jak. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Červenec 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2016 to bylo super. tady pisou jak na to - http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/console/xbox-update-preview-faq muj nick je themidz dik moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Tak jsem ti pozvánku poslal dva dny tomu. Pravděpodobně ti dorazi, az si me pridas do pratel. Muj nick je TatkaSoptik . Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Ahoj, můžeš to poslat i více lidem nebo jenom jednomu? Poprosil bych o jednu pozvánku. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Urcite vice lidem. staci si me pridat do pratel a na xbox chatu mi neco napsat. odpovim pozvankou ;) Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 Panove, tak jsem vam dnes zaslal znovu pozvaky. Na obrazovce mi to pise toto: Ta je upackana, co? Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tak co panove, uz si uzivate Preview? Ja vam reknu, neni o moc co stat. V nove verzi Xbox1 je plno chyb. To by stalo za zalozeni samostatneho vlakana, kde bychom umistovali novinky. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Bohužel nic nepřišlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Me to bohuzel taky neprislo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Poslal jsem nyni znovu. V podminkach je, ze pozvany musi byt plnolety. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Tak to splňuju minimálně dvakrát.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Červenec 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2016 Procital jsem nejaky fora a pisou ze to ze nas pozves bohuzel jeste nezajistuje ze nam ten invite opravdu prijde. Pry maji hodne lidi ta schvaluji jen neco. Kazdopadne diky moc za snahu, treba to jeste prijde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2016 Tak já to za nějaký čas zase zkusím. Nove funkce jsou faj, ale jsou tam vzdy nejake chyby. Navic po vas chteji hodnotit Hlasove poveli Cortana, ale kdyz reknes "Hey Cortana" tak obrazovka zcerna a objevi se napis "Tato funkce neni podporovana v Cz-En. To same se napise pri nakupu pisnicek nebo flmu. Co vlastne hodnotit, ze? Jinak cena mesicniho predplatneho je stanovena na 149Kč a dava tušit, ze Xbox Gold nepujde uz koupit v budoucnu na Ebay...alespon ne ten vygenerovany. Jinak Store je cely prekopany. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 ale kdz se prepnes do US ci UK regionu, tak Cortana funguje, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 To mozna ano, ale ja to pochopil v podminkach, ze region můžeš přepnout jednou za 3 mesice. Nechtel jsem to riskovat. Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2016 nechci kecat, ale netyka se to spis lokace (tedy umisteni) tveho profilu (jako z dob X360), co by ale nemelo mit u ONE zadny vliv? Kdyz tam prece si muzes lokaci prepinat dle libosti (u X360 to slo jednou za 3 mesice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.