Hráč123 Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Mam komplet dohrano a jsem nadseny. Vyborna atmosfera, napeti a hratelnost...vse bez jedineho technickeho nedostatku...rozhodne prijemne prekvapeni v zaplave AAA braku co se na nas vali dnes a denne. Pokud se rozhodujete ci koupit nebo ne [399 Kc] mozna vam pomuze toto video ode mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Lepší nebo horší než Limbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Kolik herniho casu ti to zabralo dohrat? Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Tatka: 5 +- hodin i se vsemi ajchy. kjuler: ve vsem az snad občas na zvuky lepsi jak Limbo...u Limba jsem mel lepsi pocit z te ambientni hudby a zvuku, které doporovazeli ruzne udalosti nebo prostředí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Limbo jsem jeste nehral, tak snad nevadi, ze skocim primo do Inside. Koupeno a o vikendu je co zapařit. Diky za tip! Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 Tak pokud se ti to bude líbit, tak to si potom určitě zahraj i Limbo. Já mám z Limba 100% trofejí na PS3, PS4 i Vitě a asi ještě na 2 účtech...Zkrátka dobrá hra:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Červenec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2016 Tak jsem se do toho vcera pustil. Asi v plneni nejsem tak rychly, jak ty. Po 3 hodinách mám teprve prvni třetinu Úspěchů, ale je to paradni hra. Dobré je i pocitadlo Úmrtí ve hře. Kolik Úmrtí jsi mel poprvé? Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2016 No rekl bych ze desitky :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.