budulinek Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Potrebuju poradit jakou max velikost karty pojme Wii U?Predem moc dekuju za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MKUBRT Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Čau Na jiných fórech se píše že zvládá 128GB a některé 256GB. Já mám zatím odzkoušenou mikroSD v sdaptéru "samsung 64 evo micro sdxc u1 class 10" a ta funguje perfektně a hlavně hodně rychle.Nemá problémy ani se "Super Mario 3D World",která se prý načítá o něco déle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Červenec 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Dekuju za odpoved.Vcera sem to zkusil a koupil 128GB a funguje skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MKUBRT Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Ok Není zač.Co to máš přesně kartu,možná bych taky koupil větší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Červenec 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Mam tuhle https://www.alza.cz/kingston-sdxc-128gb-class-10-uhs-i-d2906436.htm?catid=18854548 a slape to sni dobre.Jinak otazka mimo tema.Neznas nejaky dobry ztranky na ztahovani her?Pokud jo hod mi to prosim do PM.Predem dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
Potrebuju poradit jakou max velikost karty pojme Wii U?Predem moc dekuju za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.