majsnerrik Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Zdravím jelikož je moje srdcovka wii rozhodl jsem se nani opět zahrát hry on-line jelikož podpora už dávno není některé hry stále hrát jdou mam zatím odzkousene jen Call of duty black ops ( 200-1000lidi ) kdyby někdo měl odzkousenou nějakou hru pošlete můžeme se pak i domluvit a společně si zahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Dnes sem odzkoušel Call of duty 4 mw též je plné funkci multak podle všeho bude on-line i mw3 a Mário kart hry mam objednané a dam vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziczech Odesláno Červenec 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2016 Mario kart online už nějakou dobu nejede. Což mě pěkně s..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2016 Mário kart se on-line dá hrát ale je potřeba spouštět přes klienta na PC nebo Nb ještě to nemám odzkousene ale hraje to okolo 200lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.