Kubeja Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 HI , tak jsem chtěl vyskoušet ten Furikup od noobz ale nastala chyba : Furt to píše Registering with server ... a to jsem snad nikde neudělal chybu .. nahral jsem složku Furikup do PSP/GAME/ upravil jem sipcfg.ini : první řádek : server=sip.voipbuster.com ( takže jsem se registroval an voipbusteru a hned jsem všechno vyskoušel na PC a fungovalo .. ) druhý a třetí : username=*********** ( jméno které jsem použil při registraci v programu voipbuster) password=***** ( heslo ktere jsem použil .... ) čtvrtý a patý : stunserver=stun.voipbuster.com stunport=3478 ( nwm co to je ale v navodu bylo napsano neco ze to tam ma nechat :P ) šestý : input=file (nemaám kameru ani mikrak takže jen ze souboru ..)Nevíte teda co a jak stím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubeja Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 fakt nikdo neporadí ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kubeja
HI , tak jsem chtěl vyskoušet ten Furikup od noobz ale nastala chyba : Furt to píše Registering with server ...
a to jsem snad nikde neudělal chybu ..
nahral jsem složku Furikup do PSP/GAME/
upravil jem sipcfg.ini :
první řádek : server=sip.voipbuster.com ( takže jsem se registroval an voipbusteru a hned jsem všechno vyskoušel na PC a fungovalo .. )
druhý a třetí :
username=*********** ( jméno které jsem použil při registraci v programu voipbuster)
password=***** ( heslo ktere jsem použil .... )
čtvrtý a patý : stunserver=stun.voipbuster.com
stunport=3478 ( nwm co to je ale v navodu bylo napsano neco ze to tam ma nechat :P )
šestý :
input=file
(nemaám kameru ani mikrak takže jen ze souboru ..)Nevíte teda co a jak stím ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts