wolfboy Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Omlouvám se jsem blbý majtel flashnutého Xboxu 360 a mám cloneCD TRAY v5.3 a nwm co mám v tom menu zmáčknout :D CD + brejle, CD + tužka ,CD + CD oh sry už vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 bože tak se podívej do návodu o vypalování,je tam na poslední straně dokonce i obrázek! a nevim proč to zakládáš v sekci tutoriály :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolfboy Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 bože tak se podívej do návodu o vypalování,je tam na poslední straně dokonce i obrázek! a nevim proč to zakládáš v sekci tutoriály :roll: sry ale plz to nemůžeš napsat co z toho to je třeba tim pomůžeš i dalšim lidem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Tak ja ti to popíšu snad to nějak oceníš 1.Download Image Burn 2.Vybrat soubor např skate.dvd (pokud ho nestahnes tak ho udelej pres DVD mulleter) 3.Okrřížkuj verify a vypal rachlost 2,4 nebo 3x 4.HOTOVO!!! Trvá to hodku s tím verify ale bez toho mi to nejak neslo tak nevím jak tobe uží si hraní.:!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Tak ja ti to popíšu snad to nějak oceníš (Přes Clone CD to ruzným lidem nejde:!::!::!:) 1.Download Image Burn (stahuj.cz) 2.Vybrat soubor např skate.dvd (pokud ho nestahnes tak ho udelej pres DVD mulleter) 3.Okrřížkuj verify a vypal rachlost 2,4 nebo 3x 4.HOTOVO!!! Trvá to hodku s tím verify ale bez toho mi to nejak neslo tak nevím jak tobe uží si hraní.:!::!: Všichni kterým to pomuže přeju KRÁSNÉ požitky s hraní na X360 8):cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wolfboy
Omlouvám se jsem blbý majtel flashnutého Xboxu 360 a mám cloneCD TRAY v5.3 a nwm co mám v tom menu zmáčknout :D CD + brejle, CD + tužka ,CD + CD
oh sry
už vim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts