Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HDMI a OPTICKÝ VÝSTUP

Jindrous

Otázka

Takže pokud chce někdo propojit zároven lcd nebo plazmu přes hdmi a současně zvuk do av recieveru přes optický audio výstup,tak toto není možné,protože kabel který má v sobě optický audio výstup překrývá díru hdmi - a není tam už přístup :-(

DODATEK : volal jsem na xbox linku a je potřeba ORIGINAL HDMI KABEL potom to lze ale jinak ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Cus, tak ja to v rychlosti zbastlil taky :D jelikoz mam arcade a tam je pouze dodavany composite bez optical out a pouzivam HDMI do TV ta ma sice OPT/OUT, ale neleze to ven 5.1 a kabel za xxxx mi fakt kupovat nechtelo rozebral jsem dodavany kabel, ktery stejne nikdy nepouziju....totslink konektor jsem vymontoval z nejake desky od DVD co jsem nasel v praci jde to z cehokoliv co ho obsahuje... pak si staci najit na konektoru piny 25 - optical sig , 27 - optical GND , 29 - optical +5V no a tady jsem se zarazil asi na 3h :-D treba nekomu usetrim cas jeste se musi propojit piny 26+28 jinak to nepujde!!! jine piny tam mit vubec nemusite.... bohuzel tenhle kabel je hodne oklestenej tak je pinu fakt malo, ale jdou celkem snadno vyndat pokud vystourate to "lepidlo" kterym je to zatavene.... takze nejlepsi je vyndat vsechny piny a pak si je nastrkat kam potrebujete. No a pokud se vam to povede bude to fungovat :-) neni to zadnej zazrak, ale funkcni a levne....o to snad jde.

Prikladam obrazky a odkaz na plnej popis konektoru v 36030012008246_zmena%20velikosti.jpg30012008248_zmena%20velikosti.jpg31012008249_zmena%20velikosti.jpg

popis konektoru 360

Odkaz ke komentáři

• 0

Cus, nevite zdali nejde vytahnout pomoci zbastleni toho konektoru 3 kabely out pro 5.1 system? Myslim to tak, jak je resena vetsina systemu u pocitace - mas 1 konektor n apredni bedynky, 2 na zadni a 3 na prostredni reprak + subwoofer...

a u Premium kabelu tam je zvukovej vystp s vice cinchama, takze nejspis to jde, ale jak?

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže pokud chce někdo propojit zároven lcd nebo plazmu přes hdmi a současně zvuk do av recieveru přes optický audio výstup,tak toto není možné,protože kabel který má v sobě optický audio výstup překrývá díru hdmi - a není tam už přístup :-(

DODATEK : volal jsem na xbox linku a je potřeba ORIGINAL HDMI KABEL potom to lze ale jinak ne...

nie celkom. HDMI kabel mozes dat akykolvek, problem je v tom, ze k tomu predrazenemu MS HDMI kablu je v baleni standardny HDMI kabel a dalsi kabel - XBOX 360 AUDIO ADAPTER - to je ten zazrak, do ktoreho vlozis optokabel, s HDMI kablom to nema nic spoocne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu