Vycurat_Aspat Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Jsem na druhem ostrove (na tom s tou sopkou), fortune teller mi otevrel dvere, ale pak tam jsou jeste jedny, ktery nevim vubec jak otevrit.. :) nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 zkus napsat na mojenintendo.cz do zakysníku / sry na odkaz na jine forum ale je to pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 uz sem to vyresil sam :) tezky to bylo v tom jak to bylo lehky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxcz Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Jo musis k tomu prijit a fouknout do mikrofonu a sfouknout ty svicka. Ja sem na to prisel omilem kdyz uz sem nevedel co dal! Hodne dobry, tohle mi fakt dalo zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 jj.. proste sem do toho foukl a ono to zabralo :D sem se nestacil divit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Zdravim, mam jeden problem v Zelde, dufam ze mi pomozete ^^ Som na Molida Island a neviem sa dostat do tej jaskyne, ta zenska ma nepusti dovnutra.. co mam robit?? //ok uz netreba, nejako som na to prisiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.