Vycurat_Aspat Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2008 Jsem na druhem ostrove (na tom s tou sopkou), fortune teller mi otevrel dvere, ale pak tam jsou jeste jedny, ktery nevim vubec jak otevrit.. :) nevi nekdo? Citovat
au! Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2008 zkus napsat na mojenintendo.cz do zakysníku / sry na odkaz na jine forum ale je to pomoc Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 uz sem to vyresil sam :) tezky to bylo v tom jak to bylo lehky :) Citovat
maxcz Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2008 Jo musis k tomu prijit a fouknout do mikrofonu a sfouknout ty svicka. Ja sem na to prisel omilem kdyz uz sem nevedel co dal! Hodne dobry, tohle mi fakt dalo zabrat Citovat
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2008 jj.. proste sem do toho foukl a ono to zabralo :D sem se nestacil divit :D Citovat
cjakub Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2008 Zdravim, mam jeden problem v Zelde, dufam ze mi pomozete ^^ Som na Molida Island a neviem sa dostat do tej jaskyne, ta zenska ma nepusti dovnutra.. co mam robit?? //ok uz netreba, nejako som na to prisiel Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.