Pong123456 Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 mam udelany new software 3,71 M33 ... ale porad mi nejdou hry ISO pokazdy mi to pise Corrupted Date ... mam udelany new software 3,71 M33 ... ale porad mi nejdou hry ISO pokazdy mi to pise Corrupted Date ... mam psp slim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 mam udelany new software 3,71 M33 ... ale porad mi nejdou hry ISO pokazdy mi to pise Corrupted Date ... Hele fakt sorry ja nechci bejt zlej ale prijdete mi vsichni jak natvrdly...udela ti neco predtim nez sem neco napises pocist si v jinejch topicach jestli to tu nahodou uz nemuze bejt prece jenom custom firmware ma v cr stovky lidi a ne vsichni hned vi kam co maji nakopirovat, tak prosimte premyslej nez vytvoris novej topic diky za pochopeni------cti topic pro zacatecniky :psp: LIVE IN PEACE:bash: EDIT: najed do psp tutorialy a je to hned jako prvni tam se podivej kam co mas nakopirovat aPOD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 a davas to do slozky ISO na rootu? sry ale jak rika bouwmeester precti nejdriv zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pong123456 Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 to vsechno jsem udelal a neslo mi to proto jsem pisu ... pak jsem zkusik PSP/GAME/ISO a pise mi to furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 ne to musi jit na root pametove karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pong123456 Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 to jsem taky udelal E:/ISO/ a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Naformátuj v psp kartu a do šložky kterou ti samo udělá (ISO) nahraj soubor iso nebo cso ale hlavně ho nerozbaluj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 meditorus Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 A nebo zkus vlézt do toho rychlího nastavení FW,který máš nastavený na tlačítku SELECT,když jsi v XMB menu a přenastav 4 řádek(je to myslim UMD ISO MODE) na nějakej jinej než normal a třeba ti to poběží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pong123456 Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 udelal jsem oboje ... zkusil jsem v tom XMB menu vsechny zpusoby...a neslo mi to wubec... newim cim to je .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 ses si jistej ze tam davas jen jeden soubor s nazvem hra.iso.?? ses si jistej ze je to na PSP.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Problem muze byt v pojmenovani samotneho isa. Pokud mas v nazvu ruzne hranate zavorky a podobne znaky tak je smaz a nech tam jenom pismena/cislice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 to bude asi vadne iso pokud to dava na X:/ISO/HRA.iso a porad mu to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Jo hele to bude asi vadny zkus to sosnout odjinud a kdyz to porad nepujde tak napis on ti nekdo poradi:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pong123456
mam udelany new software 3,71 M33 ... ale porad mi nejdou hry ISO pokazdy mi to pise Corrupted Date ...
mam psp slim ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts