Pajaja Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mám PSP verzi 3.52. Chtěl bych hrát ISO hry, ale bojim se downgradu. Existuje něco jako Devhook? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mám PSP verzi 3.52. Chtěl bych hrát ISO hry, ale bojim se downgradu. Existuje něco jako Devhook? Díky moc omg... tolikrát se to tu opakuje... koukni se do topiku pro začátečniky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajaja Odesláno Leden 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Hmm tak sorry, ale stejně to tam nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Hmm tak sorry, ale stejně to tam nemůžu najít. udělej flash přes pandoru... to s enemuže nic stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 Mám PSP verzi 3.52. Chtěl bych hrát ISO hry, ale bojim se downgradu. Existuje něco jako Devhook? Díky moc ježiš taky sem měl bobky když jsem před rokem a půl dělal svůj první dg...je to uplně vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajaja Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 udělej flash přes pandoru... to s enemuže nic stát Prosím můžeš mi napsat nějaký odkaz na návod? Nějak se v tom nemůžu vyznat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 --> http://console-forum.cz/showthread.php?t=17627 & LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.