shadow.wizard Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Tak co nato hovorite? Ako sa vam to paci? Ja som zatial presiel prvu misiu ale ovladanie sa mi zda byt trosku cudne :wink: :? Nastavil som ze AIM LOCK ale aj tak to tam nijako neregistrujem. Inak grafika je paradna zvuky tiez co si viac priat. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 No já si myslim že je to SUPER HRA jenže já mam jenom 1 GB MemoryStick takže si to asi nezahraju :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 No já si myslim že je to SUPER HRA jenže já mam jenom 1 GB MemoryStick takže si to asi nezahraju :(Ale pojde ked si to skomprimujes do CSO tak to ma cez 500MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Fakt ? :) :) :) tak to jsem moc rad :) :) to si to hned začnu stahovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicem myslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea: ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicemmyslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea: ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne... No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Přesně , a Shadowe sory že se ptám tady v tom tématu ale kdy bude další várka her ? Moc se na ty další hity těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicemmyslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea: ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne... No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :) To si nemyslim,spise jak rikam to vubec nechybelo,teda aspon me ne....ale komu nevadi se neohrabane pohybovat pomoci analogu tak at si to uzije,ja radeji sahnu po mem milovanem Razeru Copperhead a dam si medala na PC kdyz uz bych ho nutne chtel hrat :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Tak co nato hovorite? Ako sa vam to paci? Ja som zatial presiel prvu misiu ale ovladanie sa mi zda byt trosku cudne :wink: :? Nastavil som ze AIM LOCK ale aj tak to tam nijako neregistrujem. Inak grafika je paradna zvuky tiez co si viac priat. :D paradni hra, sem nekde ve ctvrte misi a pecka! Jen si ted musim trochu pohrat s nastavenim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Hele stáhl jsem to jak je v ty 10/ várce ISO her a rozbalil jsem to a je tam win rar archiv kterej ma 600 MB a rozbalil sem to a je tam PSP GAME a neni tam ISO tak jak to mam spustit na FW 1.5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 nejvic me zaujala grafika fakt super vubec se to netrha,a pak zvuky a prostredi..kdyz si vecer date sluchatka tak je to nadhernej pozitek s hrani =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Hele stáhl jsem to jak je v ty 10/ várce ISO her a rozbalil jsem to a je tam win rar archiv kterej ma 600 MB a rozbalil sem to a je tam PSP GAME a neni tam ISO tak jak to mam spustit na FW 1.5 ?Z megauploadu nebo rapidu?Ja sem tam to iso teda měl.To je divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Ja to stáhnul z Megauploadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Ja to stáhnul z MegauploaduAha ja to mam s toho rapida.Tak to nemuzu potvrdit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 dali jste to nekdo do CSO?? Jestli se to trha nebo neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Tak toto je mega bomba, som hotovy ! :) Mal som to zapnute len asi 2 minutky (som totiz v praci), ale prve dojmy su skvele...grafika krasna a plynula, ovladanie lepsie ani nemohlo byt a zvuky taktiez na vybornu...uz nech idem domov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicemmyslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea: ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne... úplně s tebou souhlasím.......funguje to trochu neohrabaně.......jsem zklamaný.......PSP není moc dělaný na střílečky......ale to je můj osobní názor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 je to Super! Zase neco jineho. Ted jsem to zkoušel pařit po netu, a běhá to pěkně. Kdybych si chtěl pořádně zastílet, tak bych taky šáhnul po Razrovi, a pustil si na compu CoD2. Ale todle je CooL. A když se tu na fóru domluvíme, tak se můžeme sejít v nějaké místnosti EA a rozdat si to proti sobě! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 mam za sebou prvni misi a nevim no ... strilecky me taky moc nesedi ale jeste tomu dam sanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Tak doufám že se to bude vejít na gigovku když to bude v cso, abych to netahal zbytečně :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 v cso to ma neco kolem 500 - v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Juchu je to super hra. Dal jsem si to rovnou do sluchatek a pripadal jsem si jako na bojisti. :P Grafika i ovladani jsou fakt taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 v cso to ma neco kolem 500 - v poho uff, to sem rád, při představě že bych to mohl hrát jenom doma :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 hele já sem to stáhl z toho Megauploadu a to v tom ISO to nemá přez 1 GB ale 600mb není to divný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 twe potreboval bych psp pro levaky...ten analog na levy palec nepripada v uvahu (nemam sval pod palcem(od narozeni :( ))..tu hru ani nemusim stahovat , ale presto to zkusim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.