Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor Heroes

shadow.wizard

Recommended Posts

Tak co nato hovorite? Ako sa vam to paci? Ja som zatial presiel prvu misiu ale ovladanie sa mi zda byt trosku cudne :wink: :? Nastavil som ze AIM LOCK ale aj tak to tam nijako neregistrujem. Inak grafika je paradna zvuky tiez co si viac priat. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicem

myslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea:

ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne...

Odkaz ke komentáři

ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne...

No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :)
Odkaz ke komentáři

No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :)

To si nemyslim,spise jak rikam to vubec nechybelo,teda aspon me ne....ale komu nevadi se neohrabane pohybovat pomoci analogu tak at si to uzije,ja radeji sahnu po mem milovanem Razeru Copperhead a dam si medala na PC kdyz uz bych ho nutne chtel hrat :wink:

Odkaz ke komentáři

Tak co nato hovorite? Ako sa vam to paci? Ja som zatial presiel prvu misiu ale ovladanie sa mi zda byt trosku cudne :wink: :? Nastavil som ze AIM LOCK ale aj tak to tam nijako neregistrujem. Inak grafika je paradna zvuky tiez co si viac priat. :D

paradni hra, sem nekde ve ctvrte misi a pecka! Jen si ted musim trochu pohrat s nastavenim :)

Odkaz ke komentáři

úplně s tebou souhlasím.......funguje to trochu neohrabaně.......jsem zklamaný.......PSP není moc dělaný na střílečky......ale to je můj osobní názor....
Odkaz ke komentáři

je to Super! Zase neco jineho. Ted jsem to zkoušel pařit po netu, a běhá to pěkně. Kdybych si chtěl pořádně zastílet, tak bych taky šáhnul po Razrovi, a pustil si na compu CoD2. Ale todle je CooL. A když se tu na fóru domluvíme, tak se můžeme sejít v nějaké místnosti EA a rozdat si to proti sobě! :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu