Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno
podle me 3D strilecka nema na PSP co delat,bez mysi je to naprosto o nicem

myslim ze potencial PSP je trosku jinde nez v 3D strileckach :idea:

ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne...

No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :)
Odesláno

ale chapu ze se jen EA snazi vydelat nejaky ten $ navic a zvucne jmeno jako MoH se k tomu vylozene nabizi tak proc ne...

No já si náhodou myslím že je to skvělé, je to to co chybělo na psp.Stačí trénink a jde to :)

To si nemyslim,spise jak rikam to vubec nechybelo,teda aspon me ne....ale komu nevadi se neohrabane pohybovat pomoci analogu tak at si to uzije,ja radeji sahnu po mem milovanem Razeru Copperhead a dam si medala na PC kdyz uz bych ho nutne chtel hrat :wink:

Odesláno
Tak co nato hovorite? Ako sa vam to paci? Ja som zatial presiel prvu misiu ale ovladanie sa mi zda byt trosku cudne :wink: :? Nastavil som ze AIM LOCK ale aj tak to tam nijako neregistrujem. Inak grafika je paradna zvuky tiez co si viac priat. :D

paradni hra, sem nekde ve ctvrte misi a pecka! Jen si ted musim trochu pohrat s nastavenim :)

Guest PAINkillerCZE
Odesláno

nejvic me zaujala grafika fakt super vubec se to netrha,a pak zvuky a prostredi..kdyz si vecer date sluchatka tak je to nadhernej pozitek s hrani =)

Odesláno

úplně s tebou souhlasím.......funguje to trochu neohrabaně.......jsem zklamaný.......PSP není moc dělaný na střílečky......ale to je můj osobní názor....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu