JohnnyX360 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Ahoj, chtel jsem se zeptat jak je to s přídavným chlazením pro X360tku, hlavně tedy jestli to funguje a opravdu to je znát ten rozdíl? Kolik to přibližně stojí a jak je to těžký namontovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 icewind2003 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 cest ... mel sem intercooler pujceny a nic moc ... chladilo to trochu lepe ale ten kraval za to nestoji ... asi sem dostal blby kus pac kazdy s tim ma jiny zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jestli máš verzi arcade, nový premium,elite tak nepotřebuješ žadné přídavné chladiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No mám premium od prosince a už má HDMI výstup takže předpokládám, že to ubde ta novější verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jo to je ta novější tyhle jsou už dobře chlazený myslím že je to zbytečný ale jak chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JohnnyX360
Ahoj,
chtel jsem se zeptat jak je to s přídavným chlazením pro X360tku, hlavně tedy jestli to funguje a opravdu to je znát ten rozdíl? Kolik to přibližně stojí a jak je to těžký namontovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts