eraser17 Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 Nazdar... nevjete o nejakom schopnom divx playeri do PSP, najlepsie by bolo s podporou tituliek... :) bo sa mi nechce stale convertovat filmy.... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .MaTy Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 taky bych neco takovyho potreboval navic divx je daleko kvalitnejsi format jak mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 je tu takovy homebrew program, který to dokaze - mel jsem ho chvilku a sel mi.. download: zdroj www.psp.novinky.org http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/PSPlayerMT-20060121.rar Z Koreje k nám dorazil nový audio-video media player pro PSP schopný přehrávat AVI soubory v maximálním rozlišení 480x272 s 29.97fps. Program podporuje přehrávání následujících audio a video souborů: MPEG1/2/4 video(divx, xvid), Windows media video, Ogg theora, Mpeg audio(MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows media audio (avi, mov, mp4, ogm, mkv, nut, asf, wmv, mp3, m4a, wma, ogg, asf, wav). Ovládání: - START - pauza - L - přehrávání od začátku - R - návrat do menu programu - DPAD vlevo - přetáčení vzad - DPAD vpravo - přetáčení vpřed - O - výběr soboru a spuštění přehrávání - L+R+START - ukončení programu - Trojúhelník - zoom - Čtverec - zobrazí info o souboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 mam takovy pocit, ze jsem to zkousel a nesel mi ani jeden film :( vyzkousejte pls nekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2006 mam takovy pocit, ze jsem to zkousel a nesel mi ani jeden film :( vyzkousejte pls nekdo ja sem to testoval - nahral jsem tam v avi cervenyho trpsalika (bez jakekoliv upravy - rovnou z PC) a jelo mi to bez problemu... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest djzelee Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Všichni píšete co všechno jde ale já v tom rozjel jen .mp4 zbytek jen zvuk a nebo mi PSP vytuhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 protože to asi bere jen filmy do rozlišení 480x272 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 no prave :( ale ani tak mi to neslo...kazdopadne nez si filmy prevadet avi do mensiho avi to uz to radsi rovnou hodim do MP4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 ee zalezi na datovym toku ne na rozliseni... ja tam rozjel DVD soubory !!! (.vob) byl sem doost prekvapenej.... Ale pak sem tam dal simpsonovi 200mb dil a to se doblo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 diky presne tohle jsem hledal !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 no tak toto som mal a tez mi to neslo...ako sa zmensuje ten datovy tok ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 me psp tuhne furt co mas stoho .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 no je to nic moc hrat to hraje ale mp4 h264 je lepsie vyssia kompresia a hlavne to psp pozna nativne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekron Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 coze tam po divixoch ja mam hlavne xivid a s tym nepohne nik...(zatial) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 lamáckej dotaz, kam ten program na psp dam???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 x:/psp/game musis mit fw 1.5 nebo 2.71SE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekron Odesláno Listopad 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2006 x:/psp/gamemusis mit fw 1.5 nebo 2.71SE-B a pri 2.71se-b treba do game150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Listopad 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2006 lamáckej dotaz, kam ten program na psp dam???? R.T.F.M. :roll:taky bych neco takovyho potreboval navic divx je daleko kvalitnejsi format jak mp4 :lol: :lol: :lol: a mame tu odbornika na kodeky BTW:divx or xvid su v podstate mp4 formaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 downloader Odesláno Leden 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2007 lamáckej dotaz, kam ten program na psp dam???? :lol: :lol: na kartu ne?!blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakis Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 chtel jsem se zeptat, jestli to funguje i na FW 3.11, protoze me to napise neco v tom smyslu, ze hru nejde spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 johoooo, je to paráda, konečně můžu tlemět na trpaslíka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Borec.x64 Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 :lol: :lol: :lol: a mame tu odbornika na kodeky BTW:divx or xvid su v podstate mp4 formaty :wohow: Máme tu dva odborníky na "formáty" :wohow: DivX ani XviD nejsou formaty...jsou to kodeky. MP4 je formát.;) Společné mají to, že spadají pod standard MPEG-4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andys007 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Sorry ale asi blba otazka mam to zkopirovane a vyhadzuje mi to chybu hra sa neda spustit 8002014C neviete co to moze byt??.. Diky za odpovede. Neviem ci som to spravne nakopiroval na tu kartu??..Help MY.. Cafte :bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
eraser17
Nazdar... nevjete o nejakom schopnom divx playeri do PSP, najlepsie by bolo s podporou tituliek... :)
bo sa mi nechce stale convertovat filmy.... :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts