kaja16 Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Mám jakýsi problém na Blackcats, když si chci něco stáhnout tak na mě vybafne tato hláška: Download Disabled You do not currently meet the ratio requirements to download new files. You are still able to download the .torrent files for torrents in your history. You must bring your ratio up by either uploading what you have downloaded from Blackcats. Also reference the Seed Points FAQ if you don't know what they are. A jelikož anglicky moc dobře neumím, tak ani nevím co mám dělat. Děkuji za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Moc si tahal, musis zacit sdilet. Muzes su znova stahnout pouze torrent soubory pro to co si uz stahnul. Dokud si nespravis pomer tak smula... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Moc si tahal, musis zacit sdilet. Muzes su znova stahnout pouze torrent soubory pro to co si uz stahnul. Dokud si nespravis pomer tak smula... Ale já mám ratio 1.16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Proste to pise ,ze mas nizky ratio..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Proste to pise ,ze mas nizky ratio..... Ale tam, píšou že min. ratio je 0,75. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 no já mam ratio na BCG asi 2.1. a všechno v pohodě...kolik máš up a down? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 no já mam ratio na BCG asi 2.1. a všechno v pohodě...kolik máš up a down? Downloaded 50.83 GB Uploaded 59.19 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja16 Odesláno Leden 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 no já mam ratio na BCG asi 2.1. a všechno v pohodě...kolik máš up a down? No, když tam jsi taky, tak možná budeš vědět co je to Seed Points, spíš k čemu to slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 tam neni jenom ratio ... tam jsou i seed point ... to jsou body ktere ziskas za splneni podminek na dany torrent ... sam jsem to zatim moc nepochopil staci zapnout klienta a automaticky se stanes userem a kdyz vypnes klienta tak te to degraduje na kitty user Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.