Lucaso666 Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 tenhle problem sem mel uz kdyz sem mel 3.52m33, tak sem si udatnul na 3.71m33-4 a porad mi to dela to stejny... .de o to, ze u nekterejch her mi nejde ukladani... proste hraju v pohode, ulozim v pohode, vypnu hru..... pak kdyz hru znova zapnu tak z ulozenejch pozic sou najednou CORRUPTED DATA :( uz fakt nevim co s tim, musim hrat od znova vzdycky,a to je o nicem.. (dela mi to treba u The Simpsons, Manhunt) co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 tak sem to vyresil - je to kartou...delalo mi tohle na 2GB sandisk,ktera je asi fakej, protoze na 1GB sony mi to nedela...................... otazka je, co muzu delat s tou sandisk, na ktery mi to blbne? (ne vsechny hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 prodat a nerict ze nefunguje tak jak ma :) ale to bys byl haj*l .. tak nechat aspon na filmy treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 to neni asi kartou ne??.....kdyz mu to zacalo robit pri Updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.