hAjPR Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Je to dobrý? Asi to budu mít, tak ať vím, do čeho jdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ypsilon Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Je to dobrý? Asi to budu mít, tak ať vím, do čeho jdu :)ujde todrobet horší fyzika jízd ale bral bych to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.speedy Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 jj v pohode hra.ale při projíždění zatáček při zobrazení více jezdců naráz je občas malinko neplynulé.Ale s originálem na 333mhz by to nemělo dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 hral sem to a je to celkem dobra hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Hrat sa to dal ale momentalne hram Ford Street Racing. 100MB a hra je celkom GOOD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Hrat sa to dal ale momentalne hram Ford Street Racing. 100MB a hra je celkom GOOD. jj ty fordiky se chovaji docela dobre ... je to pekne hratelne ... ale ze bych u toho stravil tolik casu jako treba u gun nebo killzone to se rict neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hAjPR Odesláno Listopad 11, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 tak už ho mám a musím říct, že se zaplou simulací je to pravý motogp pro moto šílence 8) doporučuju všem, kteří se o to zajímají, ale bez simulace je to arkáda jako svině :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Taky to ted hraju o106.. Super, ze budu mit na leto najezdeny Brno, az se tam pojedu prohanet na biku:) Jezdite taky nekdo na motorce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Taky to ted hraju o106.. Super, ze budu mit na leto najezdeny Brno, az se tam pojedu prohanet na biku:) Jezdite taky nekdo na motorce?před třinácti lety jsem měl fichtla.......byl našlapanej a jezdil 85 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500f http://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 je to výborná hra i ta fyzika je tam poměrně dobrá a jede mi to naprosto plynule... hlavně že je tam naše dráha v Brně takže si zajezdíš i na české půdě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2006 je to výborná hra i ta fyzika je tam poměrně dobrá a jede mi to naprosto plynule... hlavně že je tam naše dráha v Brně takže si zajezdíš i na české půdě:)jediná hra na PSP co se podívaš i do ČR (nepočítám passport) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500fhttp://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9 Me se libi vic bez kapotaze, ale aspon na tebe nebude tak foukat:) a ta cena je slusna... Ty zacinas, nebo uz jezdis? Tech 50 koní, mozna brzo omrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500fhttp://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9 Me se libi vic bez kapotaze, ale aspon na tebe nebude tak foukat:) a ta cena je slusna... Ty zacinas, nebo uz jezdis? Tech 50 koní, mozna brzo omrzi... iba zacinam, zatial som isiel len na staruckej jawe a raz par metrov na cbr 600f 8) :lol: V jari este len planujem robit vodicak, lebo na velku motorku nemam...a nemyslim, ze ma skoro omrzi. Vela ludi mi odporuca prave tuto masinu na zaciatok...a mne sa kapotovana verzia velmi paci, nadhera :) Ty jazdis na com ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 tak se třeba sejdem na srazu -třeba Brno -kanálová stoka!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500fhttp://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9 Me se libi vic bez kapotaze, ale aspon na tebe nebude tak foukat:) a ta cena je slusna... Ty zacinas, nebo uz jezdis? Tech 50 koní, mozna brzo omrzi... iba zacinam, zatial som isiel len na staruckej jawe a raz par metrov na cbr 600f 8) :lol: V jari este len planujem robit vodicak, lebo na velku motorku nemam...a nemyslim, ze ma skoro omrzi. Vela ludi mi odporuca prave tuto masinu na zaciatok...a mne sa kapotovana verzia velmi paci, nadhera :) Ty jazdis na com ? Je to dobra masina a urcite bych bejt tebou do ni sel:) Ja delal ridicak nedavno, letos pred letem a vlastni moto jeste nemam, taky az pristi rok ... Zatim jsem jezdil na cem se dalo, co kdo pujcil. Nastesti mam kolem sebe docela motocyklovy zazemi, takze obcas nekdo prekonal strach a pujcil mi bike :lol: Yacomi troska reklamy :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 :) v mojom okoli sa tiez pohybuje vela motorkarov...skoda, ze kamos mi nechce zverit svoju Hayabusu :lol: to by soom uz asi nerozchodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 tak se třeba sejdem na srazu -třeba Brno -kanálová stoka!!!!!! Ty jazdis na com ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 tak se třeba sejdem na srazu -třeba Brno -kanálová stoka!!!!!! Ty jazdis na com ? koukni,ale rád bych něco nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 tak se třeba sejdem na srazu -třeba Brno -kanálová stoka!!!!!! Ty jazdis na com ? koukni,ale rád bych něco nového. To je Thundercat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 :) v mojom okoli sa tiez pohybuje vela motorkarov...skoda, ze kamos mi nechce zverit svoju Hayabusu :lol: to by soom uz asi nerozchodil... On se mozna boji vic o tebe :) Ja bych na ni nesed, stacila mi R1, abych si par dni nedosel na zachod, jak jsem mel stazeny pulky! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2006 bartokar, to je pekna masina ;) 600 Ti nestaci ? :) stpeter, ved jasne :) ani by som na to nesadol...a na R1 taktiez nie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 Tak sem tuhle hru skoro dohrá :twisted: EU verze - 76/80 REWARDS reward number 77,78,79 is MULTIPLAYER a 80 je když mám 1-79 ,už ať mám doma 2. PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 kde sa zapina ta simulacia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2007 před závodem musíš dát někde nastavení(myslim že při výběru motorky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.