Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MotoGP

hAjPR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500f

http://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9

Me se libi vic bez kapotaze, ale aspon na tebe nebude tak foukat:) a ta cena je slusna... Ty zacinas, nebo uz jezdis? Tech 50 koní, mozna brzo omrzi...

iba zacinam, zatial som isiel len na staruckej jawe a raz par metrov na cbr 600f 8) :lol: V jari este len planujem robit vodicak, lebo na velku motorku nemam...a nemyslim, ze ma skoro omrzi. Vela ludi mi odporuca prave tuto masinu na zaciatok...a mne sa kapotovana verzia velmi paci, nadhera :)

Ty jazdis na com ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Anonymous
Ja planujem v lete kupit motorku...podla vsetkeho Suzuki gs 500f

http://www.suzukitt.sk/?page=naked&u=9

Me se libi vic bez kapotaze, ale aspon na tebe nebude tak foukat:) a ta cena je slusna... Ty zacinas, nebo uz jezdis? Tech 50 koní, mozna brzo omrzi...

iba zacinam, zatial som isiel len na staruckej jawe a raz par metrov na cbr 600f 8) :lol: V jari este len planujem robit vodicak, lebo na velku motorku nemam...a nemyslim, ze ma skoro omrzi. Vela ludi mi odporuca prave tuto masinu na zaciatok...a mne sa kapotovana verzia velmi paci, nadhera :)

Ty jazdis na com ?

Je to dobra masina a urcite bych bejt tebou do ni sel:) Ja delal ridicak nedavno, letos pred letem a vlastni moto jeste nemam, taky az pristi rok ... Zatim jsem jezdil na cem se dalo, co kdo pujcil. Nastesti mam kolem sebe docela motocyklovy zazemi, takze obcas nekdo prekonal strach a pujcil mi bike :lol: Yacomi troska reklamy :oops:

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous
:) v mojom okoli sa tiez pohybuje vela motorkarov...skoda, ze kamos mi nechce zverit svoju Hayabusu :lol: to by soom uz asi nerozchodil...

On se mozna boji vic o tebe :) Ja bych na ni nesed, stacila mi R1, abych si par dni nedosel na zachod, jak jsem mel stazeny pulky! :lol:

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu