ryder Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Cau je jeste neco jako aukro, ale aby to bylo cesky? Znam jeste Sbazar, tak jestli je neco jinyho tak napiste. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Drazby? ci?...jinak http://www.inaukce.cz/ ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 muzu se zeptat k cemu chces dalsi aukcni servery? aukro je nejznamejsi a je tam nejvic uzivatelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Já znám ještě http://www.ikup.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 nedivim se ze hledas neco jinyho nez aukro jejich ceny sou nehorazny a nastesti si to uz vetsina lidi uvedomila a prestoupila na jiny, jako např. www.odklepnuto.cz kam prestoupili skoro vsechny a je tam skoro vsechno zadarmo tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Otázkou je,jak dlouho!Na Aukru to také bylo ze začátku zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Drazby? ci?...jinak http://www.inaukce.cz/ ;)... super .....tak jsem se koukl a kde nic tu nic...aukce kde se ve všech kategoricíh prodává 50 věcí...to je celkem o ničem...chce to něco alespoň z poloviny tak dobré jako aukro s trochu solidní nabídkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 super .....tak jsem se koukl a kde nic tu nic...aukce kde se ve všech kategoricíh prodává 50 věcí...to je celkem o ničem...chce to něco alespoň z poloviny tak dobré jako aukro s trochu solidní nabídkou :D.. to vis... ale ptal se... ja odpovdiam :P to se rozjede je to hodne novej projekt ;)...samozozrejme ze skoro vse je na aukru ;)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Na aukru to bylo přesně jako nyní s odklepnuto.Ze začátku tam bylo pár věcí a do roku to bylo kvantum nových aukcí.Teď to půjde o hooodně rychleji.Už jsem tam udělal pár obchodů za velmi krátkou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ale koukal jsem na odklepnuto co říkal aha :) a už mám dvě přihození :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 a to na odklepnutu je vše zdarma nebo je tam i nějaká provize ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 4kastan: zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.