Fila.Kulis Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak co.... jak se vam libi tahle parbicka na compu ??? Jo a udelal ste nekdo uplnej grip u Dragu ?? ja dal max. Incredible ale hral sem drag asi jenom 4krat a to jeste s tim zacatecnickym autem :) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Na PC ne ale na PS3 davam max grip upe bezne :D jinak supr hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 NFS:PS je parádní hra, ale nějak mi nesedí tá kamera, skoro všude je to auto moc daleko, vím že se dá nastavit kamera jinak žejo, ale nesedí mi tam :D Ale stejně nejlepší NFS je Underground 2... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 osobne me NFS PS docela zklamalo :( . Hold sem ocekaval vic :( . Ale hart se to da, asle uz to proste neni ono...... Pro me byly nejlepsi speedy Most Wanted , potom NFS U2...ale tesim se na dalsi dil, ktery bude mit na starost to druhe vyvojarske centrum EA (ti co delali undergroun1,2 a Carbon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 S Need for speed jsem skončil u pátého dílu, víc nemělo smysl hrát. Je to nehorázná arkáda, undergroundy rychle omrzí, most wanted stálo uplně za nic, carbony už jsem ani neinstaloval a na ProStreet jsem ani nevzpomněl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Jn NFS jde do .... PS jsem viděl u kámoše a moc velkej dojem to na mě neudělalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DWXR Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Hrál jsem, ale že by mě to uchvátilo... ti ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 NFS je nejlepší racingovka co jsem kdy hrál nejvíc se mi líbil Carbon ale to bude asi tím že jsem ještě nezačal pro street ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No na pro streetech sou dobry ty Raicing day a hlavne grafika... Jo a ta sipka :) co vam ukazuje nejlepsi cestu .... Me se to docela libi akorat bratr s tim prestal po jednom zavode - bylo tam na nej moc zatacek a prumernou rychlosti se jelo 30Km/h :) ... jinak je docela gooood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 dohral som to asi na 30% :D potom somm stahol 100% save...tunil som si auta... jazdil dragi .... hra vynikajuca co sa tyka po grafickej stranke...ovladatelnost, no da sa zvyknut :) na 1/2 mile v dragu mam rekord 10.50 sekund... a raz som zrobil max grip... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Taky sem premejslel o savu ale asi si to dohraju cely ... a kdyz me to prestane bavit tak si ho stahnu a budu tunit :) ... jo a rozflakal ste uz nekdo auto uplne?? Ja ho max. prevratil na strechu a totailed ... jinal sem mel nejaky ty pozkozeni co nejsou za jizdy videt :) ....8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja ho taky kolikrát rozflákal na maděru a max grip dávám často nejlíp se dělá s těma silnejma autama americkejma na draky a ve hře mám asi 67% hele hodte sem screen vašeho nejlíp vytuněnýho autíčka... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 mě to teda docela zklamalo...ale nejvíc se mi líbíl Undegorund 2:D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Myslim ze pro street zklamalo vetsinu lidi co sleduje serii nfs od pocatku...dost s touhle hrou klesli..jak rika Marr Underground byly nej ;) byla to novinka...ted je tunning v kazdy zavodni hre a hratelnost je cim dal tim horsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 100% zklamání od vydání (vyzkoušení) NFS carbob jsem přestal hrát podobné hry:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 ja jsem skusil demovku a zalibila se mi ... ted cekam na prvni cislo levelu ke kteremu to dostanu jako bonus za predplatne ... uz se tesiiim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 ja jsem skusil demovku a zalibila se mi ... ted cekam na prvni cislo levelu ke kteremu to dostanu jako bonus za predplatne ... uz se tesiiim ... coze ?? to uz nevi EA jak na tom videlat tak to dava takhle ??? ------------------------------------------------------------------ na pc , celkem dobra hra ale jen kdyz bude lepsi pc co vytahne uz nejakou lepsi grafiku...jinak s vlantem je to fakt dobry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Pro me je NFS:PS zklamanim roku tim jak to prevedli na ty zavodni okruhy to ztratilo kouzlo to si rovnou muzu zahrat nejakou rally. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts