throska Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 zdravím potřebuji poradit jak rozchodit komiks v psp ,?potřeboval bych podrobnej návod mam ho stáhnutej ale když ho rozbalím tak je to jenom hromada fotek(v tudoárech jsem nic nenašel) dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 cauky zrovna vcera jsem to delal musis si nejdriv stahnout program nejlepsi je asi pep-viewer treba z dl.qj.net ten si hodis do psp-game a pak nekde sosnes jeste ten komix a ten sem taky hodil do game sice mi to psalo corrupted data ale kdyz jsem na to najel pomoci toho pep viewer tak to bezelo v pohode.Nevim jestli jsem neco udelal spatne ale co hlavne ze to funguje.A POZOR vidim ze mas slima takze musis jeste stahnout tzv. Eloader-ten umoznuje spoustet nektere aplikace ktere drive bezeli pouze s kernelem 1.50,pep viewer mezi ne patri.ten eloader taky hod do game. zdravim a napis jak to dopadlo edit: Tak co docelaa by me zajimalo jestli ti to bezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 throska Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 tak ani ň.píše mi to chybu asi jsem uplně v..... mužeš mi napsat na icq? moje 192-166-288 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Super! Jde to Diky to mi tesi senpu ze jsem pomohl aspon nekomu nicmene throskovo problem jeste vyresenej nebyl fakt nevim co s tim nejde mu pustit eloader, nevim co mohl udelat blbe :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
throska
zdravím potřebuji poradit jak rozchodit komiks v psp ,?potřeboval bych podrobnej návod mam ho stáhnutej ale když ho rozbalím tak je to jenom hromada fotek(v tudoárech jsem nic nenašel) dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts