throska Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 zdravím potřebuji poradit jak rozchodit komiks v psp ,?potřeboval bych podrobnej návod mam ho stáhnutej ale když ho rozbalím tak je to jenom hromada fotek(v tudoárech jsem nic nenašel) dík
0 Bouwmeester Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 cauky zrovna vcera jsem to delal musis si nejdriv stahnout program nejlepsi je asi pep-viewer treba z dl.qj.net ten si hodis do psp-game a pak nekde sosnes jeste ten komix a ten sem taky hodil do game sice mi to psalo corrupted data ale kdyz jsem na to najel pomoci toho pep viewer tak to bezelo v pohode.Nevim jestli jsem neco udelal spatne ale co hlavne ze to funguje.A POZOR vidim ze mas slima takze musis jeste stahnout tzv. Eloader-ten umoznuje spoustet nektere aplikace ktere drive bezeli pouze s kernelem 1.50,pep viewer mezi ne patri.ten eloader taky hod do game. zdravim a napis jak to dopadlo edit: Tak co docelaa by me zajimalo jestli ti to bezi
0 throska Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2008 tak ani ň.píše mi to chybu asi jsem uplně v..... mužeš mi napsat na icq? moje 192-166-288
0 Bouwmeester Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2008 Senpu napsal: Super! Jde to Diky to mi tesi senpu ze jsem pomohl aspon nekomu nicmene throskovo problem jeste vyresenej nebyl fakt nevim co s tim nejde mu pustit eloader, nevim co mohl udelat blbe :bash:
Otázka
throska
zdravím potřebuji poradit jak rozchodit komiks v psp ,?potřeboval bych podrobnej návod mam ho stáhnutej ale když ho rozbalím tak je to jenom hromada fotek(v tudoárech jsem nic nenašel) dík
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts