t.eff Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 proc jsem si na chalupu nevzal moh:-( Citovat
atry Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 ..kdyz budete vecer davat socoma(1 nebo 2), tak se rad pridam.. (moha sem bohuzel stale nerozchodil :( ) Citovat
atry Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Ja hraji MoH a chystam se i na socom 1/2 jeste newim nick v podpisu je to tak tezky... :idea: Citovat
Marchelino Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 .. jestli nekdo chcete pridat na seznam hracu na prvni stranu.tak mi sem napiste svoje udaje ve stejny formatu jakk to tam je......nick na foru...nick ve hre...co hrajete..icq.... ...abych to tam moh jednoduse prekopirovat a pak doupravit.... ...kdyz sem nekdo napise jenom, ze hraje MOH atd..nebo to roztaha do nekolika prispevku, tak s tim toho moc neudelalm(repektive nebavi me to tady dohledavat atd)... :) Ja hraji MoH a chystam se i na socom 1/2 jeste newim nick v podpisu je to tak tezky... :idea: ??? Citovat
betler Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 dal by neska nekdo SOCOM 2 ?? Zatim jsou 2 lidi i semnou co by hraly tak kdo by mel zajem podte na chat !! Citovat
betler Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 ok hrajeme tady kdyby se chtel nekdo pripojit :US EAST4 server : =] Citovat
myschoo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2007 no, konecne vdaka Georgeosovi som opravil ten kod, takze 3x hura a zase zacnem pridavat ludi Citovat
preston Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2007 prihodte me do seznamu...zahraju nhl07,veskery auta(RR,NFS...),Virtua Tennis...+co mam za isa a dohodneme se... EDIT : ICQ 215582431 Citovat
Grimer Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 Grimer...........Gr1mer..........MoH,Socom:FTB2.......................................................311792581 tak sem konecne zprovoznil wifinu a chtel bych se pridat k infrastructure playerum :D Citovat
preston Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 zapomneli jste zapsat me! prispevek o radek vys...preston Citovat
atry Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 zapomneli jste zapsat me! prispevek o radek vys...preston ok..jen napis jakou mas online prezdivku a co presne hrajes(si rozchodil).. ...myslim ze RR ani ten tennis nepodporujou infrastructure Citovat
preston Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2007 online prezdivka preston...hraju nhl07,nfs mw,nfs carbon Citovat
Otacon Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 chcu se zeptat: infrastructure hry si asi nezahraju kdyz nemam original hru ze? a neupdatuje se mi firmware kdyz se pripojim online? Citovat
atry Odesláno Leden 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 chcu se zeptat: infrastructure hry si asi nezahraju kdyz nemam original hru ze? a neupdatuje se mi firmware kdyz se pripojim online? 2preston: ok ses tam :) ...multak muzes hrat i s isama...sam se ti FW neupdatuje...(k tomu musis mit pripojeni k el. siti..a potvrdit nekoli "obrazovek", ktery jen tak neprehlednes...) ..u nakejch her si musis pouze na netu zaregistrovat nick, ktewrej pak pouzivas ve hrach... Citovat
Otacon Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2007 chcu se zeptat: infrastructure hry si asi nezahraju kdyz nemam original hru ze? a neupdatuje se mi firmware kdyz se pripojim online? 2preston: ok ses tam :) ...multak muzes hrat i s isama...sam se ti FW neupdatuje...(k tomu musis mit pripojeni k el. siti..a potvrdit nekoli "obrazovek", ktery jen tak neprehlednes...) ..u nakejch her si musis pouze na netu zaregistrovat nick, ktewrej pak pouzivas ve hrach... Tak to sou super zpravy, kupuju wifi klic :) Citovat
Th3answer Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2007 Th3Answer.............TheDoorDawg..............MOH,SOCOM 2 (US), NBA 07, NBA 06,MVP Baseball..........290978929..........skype - TheDoor#15 ( u skypu těch "#15" není věk, ale číslo dresu 8) ) Citovat
MartanCJ Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2007 MartanCJ někdy MartanCJcze.......................SOCOM 2 (US), MOH Citovat
JanisXP Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2007 JanisXP..............MoH...............214023043 Citovat
Wartryton Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 JanisXP..............MoH...............214023043 ty uz mas toho MoH? Citovat
THeBaNDiT Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 2 Th3answer: uz dlho som MoH nehral, ale ak tu bude oznameny cas (najlepsie po 20:00), nazov miestnosti a pripadne aj heslo (ak bude na heslo), tak by som sa pripojil, ak sa teda bude hrat... a ak budem doma. Citovat
Th3answer Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2007 2 Th3answer: uz dlho som MoH nehral, ale ak tu bude oznameny cas (najlepsie po 20:00), nazov miestnosti a pripadne aj heslo (ak bude na heslo), tak by som sa pripojil, ak sa teda bude hrat... a ak budem doma. jj, taky mi to vyhovuje až po 20:00. Tak pak večer! přes mířidla! :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.