Pípa Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 hrál to tu někdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jj já jsem to hrál na chvíli to dokázalo zabavit ale podle mě žádná pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jj já jsem to hrál na chvíli to dokázalo zabavit ale podle mě žádná pecka sice je to starší hra ale mě se dost líbila že to nebyla taková jen střílečka ale že ses někde kemp a snajpřil a ty zpomalený kulky byly taky peckový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marlow28 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja to mam na pc nainstalovany no zadna slava mise porad (obdobny) okorad jiny ukoly mno jediny co se mi libilo byli ty zpomaleny kulky a zvlaste kdyz ses trefil do hlavy :wohow::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja to mam na pc nainstalovany no zadna slava mise porad (obdobny) okorad jiny ukoly mno jediny co se mi libilo byli ty zpomaleny kulky a zvlaste kdyz ses trefil do hlavy :wohow::Djá jsem jednoho cucáka sundal na 1013 metrů, jsem u toho spomalení přebral ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Celkem good gamesa..ale nějak xtra mě to nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakin777 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 nej bylo na 1168 do kouli zpomalene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 mě to bavilo dobrá hra....škoda....ale kdyby to bylo něco jako sniper mise v COD4 ....celá hra....to by byla paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 jo jato taky hraju s nickem Sojka ale nejsem tak dobrej jako muj kamos [CSC]Orel-(CZ) ten je asi desatej v CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 nevim,mě to moc nebavilo ale nejhorší to taky nebylo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts