unreal Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nwm co to je ale hral sem gta lcs a najednou se psp samo vyplo nwm cim to uz to sice nedela stalo se to jenom jednou ale cim to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nwm co to je ale hral sem gta lcs a najednou se psp samo vyplo nwm cim to uz to sice nedela stalo se to jenom jednou ale cim to? Nepohla se ti třeba jen baterie:blink::? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nwm co to je ale hral sem gta lcs a najednou se psp samo vyplo nwm cim to uz to sice nedela stalo se to jenom jednou ale cim to? pokud se ti to stalo jednou tak si nelamej hlavu moje psp to zazilo aspon 10 krat sem tam se to stane ale radeji se koukni na zadni kryt baterky ze dobre sedi jak psal Tommzs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZodiacCZ Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No mi se to za asi 3 týdny co mám PSP stalo 2x nebo 3x, že nenaběhne načítací obrazovka hry ale zasekne se to a potom vypne PSP. Je to normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Revenger Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 hmm a skusils to dat nekdy na nabijecku?:):):):idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master1 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 me se to taky obcas zasekne a to mam PSP 2roky (nebo tak nejak), podle me je to chyba custom Fw... proste nikdo neni dokonalej, ani DA ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
unreal
nwm co to je ale hral sem gta lcs a najednou se psp samo vyplo nwm cim to uz to sice nedela stalo se to jenom jednou ale cim to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts