iMaty Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Zdravím, zasekl jsem se v simpsonech a nevím jak dál,zkoušel jsem skákat bártem na ty zvedající se plošiny,ale nešlo to,podařilo se mi akorát skočit na raketoplán,kde je duff pro homera,ale nevím,jak ho tam dostat,ani jak pokračovat,díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No mezi raketoplánem a tou planetkou je taková tyč, na ni s bartem skocis a pak z ni muzes normalne skocit na tu planetku a klidne i s homerem kdyz budes chtit-vylezes...A myslim ze uz se tu na to nekdo nekde ptal... Uz je to tady-staci priste hledat;) http://console-forum.net/showthread.php?t=15690 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Super,díky za pomoc... Zkoušel jsem hledat,ale na toto jsem nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.