Sumi Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Jak se vám líbí celkově Half Life? Podle mě je to hra už od počátků přelomová a bombová, příběh, záhady kolem postav a tak. A názor na komplet Orange box? :wohow: Jestli někdo hrajete Team fortress 2, chtěl bych se zeptat na nějaký dobrý servery s ofic mapama ;)...Protože na těch na kterejch hrávám sou někdy dost žalostný :P dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 No co se týče Half Life 2 tak je to asi nejlepší strilecka co sem kdy hrál skvelej pribeh, supr grafika a dobrej napad. Strasne sem zvedavej na Epizodu 3 kde to bude, jake nove priseri atd. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 bulk: jj má to bejt někde v arktickym prostředí sem na to hodně zvědavej...//mě se dost líbíl konec epizody 2..:D takovej dojáček..fakt hereckej výkon ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ono to si myslim ze v ep 2 se dockame vice informaci o portalu mozna se tam objeví i zbran samotna Takze co se tyce halfu serie ... mam vsechny dily kromne hal-life:source ... je to dobra serie z paradnim pribehem orange box je nejlepsi koupe co muzes udelat ... 5 her v jednom balicku ... nekup to Celkove jsem s tim nadmiru spokojen ... jesli budes mit moznost porid si orange box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 bobo: právě že ho mám, už nějakej čas...jen se chci tady podělit o zážitky a poznatky a tak :D znáš to...jinak portal je výborná hra...její příběh mě uchvátil, chytil a už nepustil...Valve prostě fandim..mam taky všechny díly ;) jen cs nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 bobo: právě že ho mám, už nějakej čas...jen se chci tady podělit o zážitky a poznatky a tak :D znáš to...jinak portal je výborná hra...její příběh mě uchvátil, chytil a už nepustil...Valve prostě fandim..mam taky všechny díly ;) jen cs nemam... muzem nekdy zahrat tf2 ... hod mi tvuj steam id tady nebo po pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 bobo: Sumino/CZ bych měl mít..ale sem dost lama v tf2 asi měsíc sem měl jinej pc bez Orange boxu ;)...hod si mě když tak do přátel tam...btw: myslim že Orange box je fakt výhodná koupě :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 HL 2 good pařba od svýho vzniku až po teď. Zrovna teď pařim Portal, fakt dobrá hra. :thumbup: Jinak občas s kámošema zapaříme přes LAN/Net HL2 DM. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Portal je fakt skvělej...hlavně mě zajímá jak to dopadne s G-manem ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 jj skvela koupe..TF 2 hraju porad, ale vetsinou jenom na dustbowl only, ta mapka me bavi :D muj nick je stejnej jinak si myslim ze Portal urcite bude pokracovat, ta holka se dostala ven... ale jak? setka se v EP3 s Gordonem? a dozvime se konecne KDO je G-man? :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Přesně jak říká gugo :D je hodně krásnejch otázek kolem Half lifu a portalu :D:D...mě by zajímalo kde přesně ve východní evropě se hl 2 odehrává je jasný že je to někde v rusku nebo ukrajině..:D koukám že Českejch hráčů TF2 je dost..co kdyby sme někdy zahráli spolu? :D anglicky umim..ale s českejma hráčema je to přece jen lepší ne? :D :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 btw kdyby jste chtěl někdo s něčim ohledně hl-portal pomoct klidně řekněte...pár lidí co znám maj někdy někde docela záseky..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Přesně jak říká gugo :D je hodně krásnejch otázek kolem Half lifu a portalu :D:D...mě by zajímalo kde přesně ve východní evropě se hl 2 odehrává je jasný že je to někde v rusku nebo ukrajině..:D koukám že Českejch hráčů TF2 je dost..co kdyby sme někdy zahráli spolu? :D anglicky umim..ale s českejma hráčema je to přece jen lepší ne? :D :P snadna pomoc :) asi jediny cesky stranky o TF2:http://www.teamfortress2.ic.cz/news.php v sobotu se hraje na gp :) a tady je CZ server: 89.185.239.58:27085 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 jj skvela koupe..TF 2 hraju porad, ale vetsinou jenom na dustbowl only, ta mapka me bavi :D muj nick je stejnejjinak si myslim ze Portal urcite bude pokracovat, ta holka se dostala ven... ale jak? setka se v EP3 s Gordonem? a dozvime se konecne KDO je G-man? :D:D tezko rict ... sledoval jsem tu casovou linii ... IMHO mam takove tuseni ze ta holka bude mit nejake spojeni z alex ... mozna to bude jeji matka ... ja nevim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 gugo: jůůůů :D:D ďaka moooc...se bude hodit ja vim že na gp server je...ale nikdo tam nehrál..tak sem tam nelez :D :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 snadna pomoc :)asi jediny cesky stranky o TF2:http://www.teamfortress2.ic.cz/news.php v sobotu se hraje na gp :) a tady je CZ server: 89.185.239.58:27085 jj czetax ... ted jsme proti nim hrali a prohrali jsme ... ale to je tim ze jsme nebyli vubec skoordinovani :D nj stava se :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 gugo: jůůůů :D:D ďaka moooc...se bude hodit ja vim že na gp server je...ale nikdo tam nehrál..tak sem tam nelez :D :( neni zac :) prave proto se na tech strankach domlouvaj, kdy tam jit :) EDIT: jj bobo, je to dobrej server jen me stve ze je tam dlouhej respawn, mohl by bejt kratsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Je někdo z vás v klanu Tf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Je někdo z vás v klanu Tf? jo :D oSoD :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 se maas :( :D ja asi zadnej nesezenu pac sem dlouho nehral tak me nikdo asi neveme ...za co hrajete nejcastejs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Já střílečky moc nemusim, ale Half life mě baví je to dobrá hra s dobrým příběhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Je někdo z vás v klanu Tf? ne, nejsem, ani nejak nechci, nemel bych cas. Jinak nejcasteji hraju za vojaka nebo snipera ale tak jak kdy, nekdy hraju podle potreby :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Já hraju asi nejvíc za Pyra a Demo...ale je jasný když je potřebná jina class...hraju za jinou :D Hele...achievements...(hlavně v tf2):D k cemu sou..jenom k osobnimu poteseni...nebo se budou delat dalsi...jak je to? :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Hele...achievements...(hlavně v tf2):D k cemu sou..jenom k osobnimu poteseni...nebo se budou delat dalsi...jak je to? :D:D jsou i v portalu a ep 2 ... v tf mi chybi 4 ... skoro vsechno mam jenom jsem nehral z 7 prateli a taky se mi jeden bugnul :( hrej kompletni hry na vsech mapach ... ten jsem uz mel a najednou jsem uz ho pak nemel ... edit : ppo netu putuje rumor o novych achievements pro medica ... Medic Top Scoreboard Medic Charge Blocker Medic Heal Under Fire Medic Assist Capturer Medic Charge Friends Medic Invite Join Charge Medic Assist Demoman Medic Charge Juggle Medic Kill Healed Spy Medic Assist Heavy Medic Counter Charge Medic Kill While Charged Medic Assist Heavy “Long” Medic Extinguish Teammates Medic Rapid Charge Medic Assist Medic Medic Heal Achiever Medic Save Falling Teammate Medic Assist Pyro Medic Heal Callers Medic Save Teammate Medic Assist Soldier Medic Freezecam Ragdoll Medic Setup Charge Medic Assist versus Nemeses Medic Heal Engineer Medic Simulate Charge Medic Bonesaw Medics Medic Heal Grind Medic Switch to Medic Medic Bonesaw No Misses Medic Heal Huge Medic Syringe Scouts Medic Bonesaw Spy Callers Medic Heal Large Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 bobo: jo tydle achievementy mi nejak ukazoval steam...me chybej pratele...a dustbowl ubranit myslim..:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts