throska Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 zkoušel jsem nahrát do psp eloader a když jsem ho chtěl spustit tak mi to napsalo chybu a chtělo to restart,nepomohlo vypínání pomohlo vypnout vyndat baterku ,ale když jsem to chtěl zkusit znovu tak to samí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 a mas nastaveny kernel na 3.71? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sock of Chuck Norris Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 DI do REcovery menu a nastav si tam 3.71 karnel ..je mozny ze tam mas 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Kdyz ma Slima tak urcite nema v Recovery menu nastaveny kernel 1.5 a nebude se snazit rozchodit eloader... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
throska
zkoušel jsem nahrát do psp eloader a když jsem ho chtěl spustit tak mi to napsalo chybu a chtělo to restart,nepomohlo vypínání pomohlo vypnout vyndat baterku ,ale když jsem to chtěl zkusit znovu tak to samí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts