KING-SL Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Uprava pozadia na afkimovi afkim 3.3.0 s podporou IR klavesnice (verzia pre 3.xx ) zmena pozadia : 1.pripojte psp cez usb s pc,otvorte HB afkim ,otvorte priecinok pics 2 najdite obrazok s nazvom bg.png,pre slepych napoveda - je predposledny :D 3.otvorte ho v skicari (moze byt kludne aj iny program ...no ten ma urcite kazdy,tak preto prave tento som si vybral ;)) 4.upravujte obrazok ako chcete,ked chcete zvyraznit hrany alebo sa chcete zamerat na detaily,odporucam pouzit lupu 8) 5.na konci uprav ,dajte obrazok ulozit,vasa uprava nahradi povodne pozadie poznamky a rady : -mozete si dat aj uplne ine pozadie ,no davajte pozor na to aby mal rovnaky nazov a format bg.png a samozrejme aj rozlisenie !!! -odporucam zalohovat povodne pozadie,v pripade ,ze vas to svoje omrzi ... -takto mozete upravovat a zamienat aj ostatne ikonky a pozadia aj v ostatnych priecinkoch -toto mozete vyuzit aj pri niektorych inych HB autor tutorialu KING-SL ak chcete ,dajte to do tutorialov ... obrazky povodne pozadie moje pozadie ,pre inspiraciu (este na tom pracujem):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Leden 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 co vy na to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 a barva pisma se nahodou zmenit neda? na noc bych si dal cerne pozadi a bile pismo (pokud to jde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 no ale to je zlozitejsie ... neskusal som to,ale urcite sa da menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.