Noxx Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 jak chráníte své UMD disky? ja bud v originálním obalu od UMD.. nebo ochraná pouzdra na karty (takove to pruhledne co se dava kuprikladu na karty MAGIC, je to sice trochu fest... ale vzhledem k tomu ze na UMD lepsi/levnejsi posetky nejsou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 :D no jelikož mam jen demo disk tak je v PSP neustale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 ja pouzivam jako ochranu kondom:cheesygrin: a na UMD obal od origo hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Já to mám v tom obalu co mi poslal Playstation (na 5 UMD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.