placek Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Chlapi potřeboval bych poradit jestli je nějaký program ,který převede filmy(soubory) v MP4 ,které mám v PSPčku zpět do formátu AVI,Divx.Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 je ich dost trebars aj nero7 ale ja skor pouzivam profi nastroj ,vola sa Cannopus Procoder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sock of Chuck Norris Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Zdar , skus TOTAL VIDEO Converter ....zatim jsem snim predele uplne vsechno i zpet na avi a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 myslim ze by to v klidu mel zvladnout program xvid4psp..a nebo muzes skusit tohle: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/mediacoder/ ale neznam to..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Děkuji za odpovědi.Zkusím ty programy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Tak jsem zkusil asi 15 různých programů a jako nejlepší byl zvolil Allok video converter(velmi rychlý) a na druhé místo bych dal Any DVD converter(jednoduchost a možnosti).Snad to pomůže i jiným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.