boudny Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Zdar, dneska jsem koupil PSP Slim, k tomu USB kabel, když ho připojím tak se PSP nabijí to vše. Mám v něm 2GB naformátovanou kartu, ale PC nic nerozpoznal. Nevíte co dělat, abych se mohl připojit k PC???:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 napíchceš to tam - zapneš psp-najedeš na usb connection (to máš normalně v menu) a klikneš X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 To asi dela.Kdyby nedal USB connection tak by se mu nezaclo PSPcko pres USB kabel nabijet. Zkus jeste jednou v PSPcku naformatovat kartu.Pak kartu vytahni ,restartuj PSPcko delsim pridrzenim knofliku POWER a zase ji vsun . Pak znovu pripoj PSPcko k PC a uvidis jestli se Ti uz neobjevi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boudny
Zdar,
dneska jsem koupil PSP Slim, k tomu USB kabel,
když ho připojím tak se PSP nabijí to vše.
Mám v něm 2GB naformátovanou kartu, ale PC nic nerozpoznal.
Nevíte co dělat, abych se mohl připojit k PC???:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts